Καραπαπάς : «Να κατεβάσει τη μύτη του ο Τζανακόπουλος»

Καραπαπάς : «Να κατεβάσει τη μύτη του ο Τζανακόπουλος»

Σκληρή ανάρτηση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς απάντησε μέσω facebook στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, για δηλώσεις του τελευταίου σχετικά με τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα επεισόδια της Τετάρτης, όταν οπαδοί του Ολυμπιακού ξυλοκοπήθηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ, έξω από το ξενοδοχείο που επρόκειτο να μιλήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Σειρά στις προκλήσεις πήρε ένας Τζανακόπουλος που παίζει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Δεν είπε κάτι άλλο, απλά αναμάσησε αποσπάσματα των ανακοινώσεων-ντροπή του κόμματος του κατά των φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Να κατεβάσει λίγο τη μύτη του ο συγκεκριμένος γιατί κάποιοι απο τους ανθρώπους που χτυπήθηκαν και μάτωσαν στο Πειραιά ήταν στα κινήματα της αριστεράς και παραμένουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, πριν βγει αυτός απο το αυγό του, που μάλλον είναι από αυγό απο το Κολωνάκι.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αναφερόμενος στα επεισόδιά επεισόδια της Τετάρτης στον Πειραιά, δήλωσε σχετικά:

«Οι ομάδες δεν μπορούν να γίνονται ασπίδα σε επιχειρηματικά συμφέροντα που δε διστάζουν να στοχοποιούν και να απειλούν εκλεγμένους αντιπροσώπους του ελληνικού λαού. Οι μέρες που τα ολιγαρχικά συμφέροντα και ο κος Μαρινάκης έκαναν κουμάντο στη χώρα έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ