Χημικά και «ντου» των ΜΑΤ στους οπαδούς του Ολυμπιακού στον Πειραιά για χάρη του Τσακαλώτου (pics/vid)!

Χημικά και «ντου» των ΜΑΤ στους οπαδούς του Ολυμπιακού στον Πειραιά για χάρη του Τσακαλώτου (pics/vid)!

Απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ, χημικά, βόμβες κρότου λάμψης και ωμή βία εναντίων οπαδών του Ολυμπιακού που έχουν συγκεντρωθεί στο ξενοδοχείο «Θεοξενία» στον Πειραιά, για την ομιλία του Τσακαλώτου.

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στον Πειραιά το απόγευμα της Τετάρτης, με τα ΜΑΤ να μετατρέπουν σε πεδίο μάχης το κέντρο της πόλης, με χημικά, βόμβες κρότου λάμψης και ωμή βία εναντίον οπαδών του Ολυμπιακού!

Περίπου 300 οπαδοί των Πειραιωτών είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά, με σκοπό να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, που επρόκειτο να μιλήσει σε γνωστό μαγαζί της περιοχής, σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά!

Μετά την απόφαση των υπεύθυνων του πολυχώρου «Κremlino» να μην διεξαχθεί στο μαγαζί η εκδήλωση, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά ανακοίνωσε την αλλαγή του χώρου εκδήλωσης – συζήτησης με θέμα «Το σχέδιο της Αριστεράς μετά τα μνημόνια». Αποφασίστηκε, μάλιστα, να μεταφερθεί η εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Theoxenia».

Μόλις έγινε γνωστή η αλλαγή, οι οπαδοί του Ολυμπιακού, μετακινήθηκαν προς τις οδούς Καραολή Δημητρίου και και «Θεοξενία», όπου ήδη είχαν παραταχθεί αρκετές διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες αποδείχθηκε ότι είχαν σαφή εντολή να μην επιτρέψουν τη συγκέντρωση και να κάνουν την… απαραίτητη χρήση βίας, για να απομακρύνουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Μόλις οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί πλησίασαν στον χώρο ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα, αλλά χωρίς να κάνουν καμία επιθετική κίνηση, οι άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν με κλομπ και χημικά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι ένας οπαδός του Ολυμπιακού και να ξεκινήσουν μεγάλης έντασης και έκτασης επεισόδια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις δια της βίας προσπάθησαν να οδηγήσουν τους φίλους των Πειραιωτών ξανά προς την Πλατεία Κοραή, απομακρύνοντάς τους από το σημείο όπου πρόκειται να μιλήσει ο Υπουργός Οικονομικών. Χωρίς, ωστόσο, να καταφέρουν να «σπάσουν» τη συγκέντρωση,καθώς ολοένα και περισσότεροι οπαδοί των Πειραιωτών έφταναν (μετά δυσκολίες, λόγω του κυκλοφοριακού χάους) στον χώρο έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η επιθετική ενέργεια των ανδρών των ΜΑΤ και το γεγονός ότι ξυλοκοπήσαν βίαια διαμαρτυρόμενους οπαδούς των Πειραιωτών προκάλεσε τεράστια ένταση. Οι δρόμοι γύρω από το Δημοτικό Θέατρο έκλεισαν, με το κέντρο του Πειραιά να βρίσκεται σε καθεστώς χάους! Και όλα αυτά χωρίς να υπάρξει η παραμικρή πρόκληση από τους συγκεντρωμένους, πέρα από τα συνθήματα εναντίον της Κυβέρνησης!

Μετά από σχεδόν δύο ώρες έντασης και βίας από την πλευρά της Αστυνομίας, ο Τσακαλώτος έκανε το… κομμάτι του. Μίλησε στον Πειραιά. Και τώρα θα αισθάνεται υπερήφανος που για να συμβεί αυτό, έπρεπε να σπάσουν κεφάλια οπαδών του Ολυμπιακού τα ΜΑΤ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ – «ΚΛΙΚ» ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

BINTEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ