Παναθηναϊκός : Κλείνει τον α’ γύρο χωρίς εκτός έδρας νίκη μετά από 36 χρόνια!

Παναθηναϊκός : Κλείνει τον α’ γύρο χωρίς εκτός έδρας νίκη μετά από 36 χρόνια!

Ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά στην υπεραιωνόβια ιστορία του θα κάνει γιορτές συντροφιά με... σωρεία αρνητικών σερί!

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος έφτασε αισίως στο τέλος του (απομένει μία αναμέτρηση, αυτή του Λεβαδειακού κόντρα στον Πανιώνιο). Ο Ολυμπιακός με την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης παίρνει τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συμβιβάζονται στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα (σε ισοβαθμία) και ο Ατρόμητος στην τέταρτη θέση!

Από τους λεγόμενους «δυνατούς» του ελληνικού πρωταθλήματος… λάμπει δια της απουσίας του από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι σήμερα (17/12) παραχώρησαν ισοπαλία (1-1) στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη και με 16 βαθμούς βρίσκονται στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Εν μέσω τρομερών εσωτερικών τριγμών, το τριφύλλι διανύει μία από τις χειρότερες χρονιές της Ιστορίας του. Πιο συγκεκριμένα, θα κληθεί να κάνει ρεβεγιόν χωρίς νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, κάτι που έχει να συμβεί από το μακρινό 1981! Επιπλέον για πρώτη φορά στην ιστορία του κλείνει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με περισσότερες ήττες από νίκες (4 νίκες, 6 ισοπαλίες, 5 ήττες) και με αρνητική διαφορά τερμάτων, έχοντας σκοράρει 11 τέρματα κι έχοντας δεχτεί 15!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του ΠΑΟ μακριά από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας: 

Πλατανιάς – Παναθηναίκός 1-1, Κέρκυρα – Παναθηναϊκός 1-0, Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 2-0, Λαμία- Παναθηναϊκός 1-1, Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0, Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-1, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-0, Χάνθη – Παναθηναϊκός 1-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ