Ολυμπιακός : Έρχεται ο Κουντέ, στην τελική ευθεία για άλλες δύο μεταγραφές

Ολυμπιακός : Έρχεται ο Κουντέ, στην τελική ευθεία για άλλες δύο μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός κλείνει άμεσα την υπόθεση του Πιέρ Κουντέ και προσθέτει στο ρόστερ του τον δυναμικό μέσο που αναζητούσε την ώρα που προχωρούν δύο ακόμη κινήσεις από το εξωτερικό.

Το όνομα του Πιέρ Κουντέ φιγουράρει εδώ και μέρες στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ με όλες πλέον τις πληροφορίες να οδηγούν σε οριστική συμφωνία για την απόκτηση του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Από την περασμένη Δευτέρα to10.gr σας είχε ενημερώσει για την θετική εξέλιξη της υπόθεσης με τον Κουντέ να επιλέγει τελικά τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Παρότι υπήρχαν προτάσεις για τον Καμερουνέζο μέσο και από ομάδες της Πριμέρα, ο Κουντέ καλύφθηκε πλήρως από την πρόταση των Πειραιωτών και πλέον η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του στην Αθήνα έχει ξεκινήσει. Ώστε να προχωρήσει στα τελευταία διαδικαστικά της μεταγραφής του και όσο γίνεται πιο γρήγορα να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν η συζήτηση με την Ατλέτικο έχει να κάνει με την αγορά του ή με ρήτρα αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να κινούνται δυναμικά στην ξένη αγορά τόσο για την υπόθεση του στόπερ όσο και για έναν ακόμη μέσο με τον Πεντρόσα να είναι ο παίκτης που θέλει ο Μαρτίνς.

Η Σετουμπάλ έχει ζητήσει ένα ποσό πάνω από τα 3 εκατ. ευρώ, ποσό που δύσκολα θα δεχθεί να δώσει ο Ολυμπιακός συνεχίζοντας όμως τις διαπραγματεύσεις για να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Επίσης στην Πορτογαλία είναι συνεχόμενα τα δημοσιεύματα για τον Ντομίνγκος Ντουάρτε της Σπόρτινγκ θεωρώντας πως ο κεντρικός αμυντικός θα κλείσει άμεσα στον Ολυμπιακό.
Στον Πειραιά πάντως κατά την προσφιλή τους τακτική δεν υπάρχει μέχρι τώρα κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτά τα δημοσιεύματα.

Όπως και να έχει βεβαίως ο Ολυμπιακός αναζητά στόπερ (κυρίως αριστεροπόδαρο) με τον Μαρτίνς να είναι δεδομένο πως γνωρίζει τον Ντουάρτε κάτι που σημαίνει πως τα Πορτογαλικά δημοσιεύματα δεν αποκλείεται να έχουν βάση.

Όσον αφορά την επίθεση μετά την απόκτηση του Γκερέρο που έχει ήδη ενσωματωθεί στην προετοιμασία των ερυθρολεύκων υπάρχει ανοικτή η δύσκολη περίπτωση του Ζιοβάνι Σιο. Μια υπόθεση που όπως όλα δείχνουν έχει ακόμη δρόμο μπροστά της.

Παράλληλα με τις αφίξεις συνεχίζεται η κινητικότητα για τις αποχωρήσεις με την Κινεζική πρόταση για τον Σεμπά να αποτελεί την πιο γρήγορη εξέλιξη ενώ φαίνεται πως σιγά-σιγά ανοίγει ο δρόμος και για την παραχώρηση των Οφόε και Εμενίκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ