Αποκάλυψη: Κλείνει ο Πιέρ Κουντέ στον Ολυμπιακό

Αποκάλυψη: Κλείνει ο Πιέρ Κουντέ στον Ολυμπιακό

Έτοιμο το «μπαμ» οι Ερυθρόλευκοι με τον Πιέρ Κουντέ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Άμεσα οι εξελίξεις με τον «εκλεκτό» του Ντιέγκο Σιμεόνε

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για μια προσθήκη από εκείνες που θέτουν από τώρα υποψηφιότητα για ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά deal αυτού του καλοκαιριού. Έτοιμος να προσθέσει στη μηχανή του έναν κεντρικό χαφ με «χαρακτηριστικά» που επί της ουσίας δεν υπάρχουν στη… λίμνη της Σούπερ Λιγκ. Έτοιμος να «κλειδώσει» την απόκτηση του Πιέρ Κουντέ από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μια… μπουλντόζα στη μεσαία γραμμή, που με την ίδια άνεση μπορεί είτε να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος, είτε να δώσει box to box λύσεις αγωνιζόμενος στο «8».

Ο 22άχρονος άσος μπορεί να μην διαθέτει φήμη που… προηγείται, ούτε ως εδώ να έχει καταφέρει να κλειδώσει μια θέση στους «Ροχιμπλάνκος» αλλά στην προκειμένη περίπτωση τίποτα από τα δύο δεν λένε την αλήθεια, για εκείνον, το ταλέντο του, αλλά και για το πόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης τον υπολογίζει. Θεωρείται μια από τις μεγάλες αδυναμίες του ποδοσφαιρικού αναμορφωτή των Μαδριλένων, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Και αν δεν πείθουν τα λόγια. Μάλλον οι πράξεις είναι τα καλύτερα επιχειρήματα: Το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους κατόχους του Europa League. Ρήτρα «εξαγοράς» του; Το ποσό των 20 εκατ ευρώ που μάλλον τα λέει όλα, για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται. Ο δανεισμός του στη Γρανάδα (27 συμ, 5 γκολ) τη σεζόν 2017-18,όχι μόνο έβαλε το όνομα του για τα καλά στο τραπέζι αλλά του έδωσε το δικαίωμα να χρισθεί διεθνής με την ομάδα του Καμερούν, μόλις πριν από μερικές εβδομάδες. Έγινε αιτία παράλληλα ώστε ομάδες σαν την Ράγιο Βαγεκάνο αλλά και τη Χετάφε να ασχοληθούν πολύ σοβαρά με την περίπτωση του, επιχειρώντας τον δανεισμό του. Ο Ολυμπιακός όμως φαίνεται πως ήδη τους άφησε πίσω.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με την Ατλέτικο για δανεισμό ενός χρόνου, και πλέον είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον ίδιο τον παίκτη. Όπως φαίνεται αυτή θα είναι η επόμενη μεταγραφική τους κίνηση. Και θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ