ΠΑΟΚ : «Πρώτη» με επισκέψεις στη Νέα Μεσημβρία

ΠΑΟΚ : «Πρώτη» με επισκέψεις στη Νέα Μεσημβρία

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για την ερχόμενη σεζόν. Ποιος επισκέφτηκε την ομάδα.

Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς για τον ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Το κλίμα στο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου του Βορρά είναι εξαιρετικό και ήδη ο Ράζβαν Λουτσέσκου δίνει τις πρώτες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές ενόψει της προετοιμασίας που θα ακολουθήσει τον Ιούλιο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, την τιμητική του έχει ο Εβγέν Χατσερίντι που αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά, καθώς πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τα «ασπρόμαυρα».

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Ρουμάνου τεχνικού και ο Λέο Ζάμπα, ο οποίος τις επόμενες ώρες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, όπως σας έχει αποκαλύψει to10.gr.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1009461029850533889

Ακόμη, να αναφέρουμε ότι στην προπόνηση του ΠΑΟΚ βρέθηκε και ο μάνατζερ του Χατσερίντι, Βαντίμ Σαμπλί, προκειμένου να ευχηθεί καλή χρονιά στους Θεσσαλονικείς. Ο Γιώργος Σαββίδης μάλιστα με δημοσίευσή του στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία με τον Ουκρανό ατζέντη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ