ΠΑΟΚ : Στο ίδιο αεροπλάνο Ζάμπα και Ενρίκε για Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ : Στο ίδιο αεροπλάνο Ζάμπα και Ενρίκε για Θεσσαλονίκη

Στις 23:00 θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο Μακεδονία το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, όπως σας αποκάλυψε to10.gr ο Λέο Ζάμπα. Ο Βραζιλιάνος που έρχεται στη Θεσσαλονίκη έχει για παρέα τον συμπατριώτη και πλέον συμπαίκτη του στο Δικέφαλο Πέδρο Ενρίκε.

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ ο Λέο Ζαμπά αναμένεται σε λίγες ώρες να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη μέσω Μονάχου. Ο 19χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός έρχεται μαζί με τον εκπρόσωπο του για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους ασπρόμαυρους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στο ίδιο αεροπλάνο που θα μεταφέρει τον Ζαμπά θα βρίσκεται και ο Πέδρο Ενρίκε καθώς επιστρέφει στην Ελλάδα για να ενταχθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας χρονιά. Οι δύο Βραζιλιάνοι και αυριανή συμπαίκτες σίγουρα θα έχουν πολλά να πουν κατά την διάρκεια της πτήσης από το Μόναχο προς τη Θεσσαλονίκη.

Ο Ζαμπά θα είναι στο αεροδρόμιο Μακεδονία στις 23:00 και αναμένεται να τον υποδεχθούν στελέχη του ΠΑΟΚ, αλλά και παράγοντες από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Στο αεροδρόμιο αναμένεται να βρεθούν και φίλαθλοι του Δικεφάλου προκειμένου να αποθεώσουν τον 19χροπνο επιθετικό. Ο παίκτης θα οδηγηθεί στο Μακεδονία Παλάς για να ξεκουραστεί και από αύριο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ