Αποκάλυψη: Πογκμπά και Μολέδο για αντι-Βράνιες!

Αποκάλυψη: Πογκμπά και Μολέδο για αντι-Βράνιες!

Η ΑΕΚ «ενόχλησε» ήδη τον Γάλλο στόπερ, ενώ ο Ουζουνίδης δεν κρύβει ότι θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Βραζιλιάνο! Στο κάδρο πάντα και ο Πασαλίδης.

Οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Αντερλεχτ για την παραχώρηση του Ογκνιεν Βράνιες συνεχίζονται. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι σύντομα θα βγει… λευκός καπνός από την καμινάδα των γραφείων της Ενωσης. Καθώς, παρά την απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνει δύσκολη τη ζωή των Βέλγων και του ποδοσφαιριστή του, τα χρήματα που προσφέρονται είναι πολλά (σ.σ. η μεταγραφή υπολογίζεται ότι θα κλείσει λίγο πάνω από τα 3 εκατ. ευρώ με τα μπόνους). Και δεν υπάρχει λόγος να χαθούν.

Εξάλλου, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζουν τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να αποκτήσουν, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Βράνιες. Με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι στην κορυφή της λίστας βρίσκονται τα ονόματα των Φλορεντίν Πογκμπά και Ροντρίγκο Μολέδο!

Για την περίπτωση του Πογκμπά, αδερφού του αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά, έχετε ενημερωθεί αποκλειστικά από to10.gr εδώ και αρκετές ημέρες. Ο θηριώδης Γάλλος αμυντικός ανήκει στην Τουρκική Γκεντσλερμπιρλιγκί και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019. Ωστόσο όπως έχουν ενημερωθεί στην Ενωση, είναι πολύ εύκολο να το «σπάσει» και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ έχει ασχοληθεί ήδη με τον παίκτη, έχει ενημερωθεί για τις απαιτήσεις του 28χρονου στόπερ, είναι στα… μέτρα της και επειδή είναι το στιλ του αμυντικού που θέλει ο Ουζουνίδης, το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, στο μυαλό του Ουζουνίδη υπάρχει μόνιμα και το όνομα του Μολέδο. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στον Παναθηναϊκό, με τον Ελληνα τεχνικό να θεωρεί τον 31χρονο στόπερ ως τον κορυφαίο αμυντικό στην Ελλάδα (καλύτερο και από τον Βράνιες) και να έχει θέσει υπόψη της διοίκησης την περίπτωσή του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται, με αφορμή το γεγονός ότι ο Μολέδο βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ της Παρασκευής, όπως αποκάλυψε to10.gr, να επιχειρηθεί κάποια συνάντηση με τον παίκτη. Είτε με τον Ουζουνίδη είτε με τον Λυμπερόπουλο είτε ακόμη και με πιο υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΕΚ… Με τη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, να είναι πολύ πιο δύσκολη από του Πογκμπά, καθώς η Ιντερνασιονάλ έχει θέσει πολύ ψηλά των πήχη των απαιτήσεών της, όπως φάνηκε και στις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στην ΑΕΚ δεν έχουν κρύψει ποτέ την εξαιρετική άποψη που έχουν για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη. Από to10.gr έχετε διαβάσει για την πρόταση που έγινε στον Αστέρα Τρίπολης (σ.σ. 400.000 € συν τον Ανταμ Τζανετόπουλο) και απορρίφθηκε από τους Αρκάδες. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βράνιες, λοιπόν, δεν είναι διόλου απίθανο να υπάρξει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον 21χρονο Ελληνα κεντρικό αμυντικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ