Η ΑΕΚ κυνηγάει Πασαλίδη για αντι-Βράνιες!

Η ΑΕΚ κυνηγάει Πασαλίδη για αντι-Βράνιες!

Πρόταση ύψους 400.000 € και τον Τζανετόπουλο με ελεύθερη μεταγραφή από την ΑΕΚ, για να αποκτήσει τον 21χρονο στόπερ του Αστέρα Τρίπολης.

Το θέμα Χριστοδουλόπουλου τελείωσε για τον Μανόλο Χιμένεθ. Πλέον, με τον πρώην διεθνή παίκτη της ΑΕΚ ασχολείται το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ. Αυτό, όμως, ποσώς ενδιαφέρει τον Ισπανό τεχνικό, που βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τη διοίκηση των Κιτρινόμαυρων, ώστε να «τρέξει» όσο πιο γρήγορα γίνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Καθώς ο χρόνος πιέζει και πρέπει να βρεθούν άμεσα πρώτης γραμμής λύσεις, ώστε η Ενωση να εμφανιστεί έτοιμη και δυνατή στο κυνήγι μιας θέσης στους ομίλους του Champions League.

Ο Χιμένεθ, λοιπόν, έχει ήδη δώσει τη συγκατάθεσή του για την απόκτηση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη. Του 21χρονου κεντρικού αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θεωρείται ιδανική προσθήκη για την αμυντική γραμμή των Κιτρινόμαυρων. Ειδικά από τη στιγμή που το μέλλον του Ογκνιεν Βράνιες είναι μακριά από την ΑΕΚ. Εξάλλου, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει to10.gr, ο Χιμένεθ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έχει τη νέα χρονιά τον Βόσνιο αμυντικό στο ρόστερ του. Και για αυτό μόλις φτάσει μια συμφέρουσα προσφορά, θα παραχωρηθεί.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πασαλίδη, τώρα, η ΑΕΚ έκανε νέα επίσημη πρόταση. Προσφέρει 400.000 ευρώ, συν τον Ανταμ Τζανετόπουλο, με ελεύθερη μεταγραφή στην ομάδα της Τρίπολης. Προσφορά, ωστόσο, που δεν ικανοποιεί τον Αστέρα και για αυτόν τον λόγο απορρίφθηκε. Μάλιστα οι Αρκάδες δεν ενδιαφέρονται πλέον ούτε για τον Βασιλαντωνόπουλο, καθώς από τη στιγμή που πήραν τον Βαλεντίνο Βλάχο, «έκλεισαν» τη δεξιά τους πλευρά. Και ζητούν περισσότερα χρήματα για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι η μεταγραφή του Πασαλίδη στον Ολυμπιακό είχε κλείσει με ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 €, αλλά δεν μπορούν και κυρίως δεν θέλουν να ξεπεράσουν την πρόταση που ήδη έχουν κάνει. Αν και σύμφωνα με εκτιμήσεις είναι πιθανό το φιξ ποσό της προσφοράς να ανέβει τις επόμενες ημέρες στις 500.000 ευρώ. Ενώ η υπάρχουν και σκέψεις να μην είναι ο Τζανετόπουλος στο «πακέτο» ή να μπει ο υψηλόσωμος στόπερ, μαζί με κάποιον ακόμη μικρό!

Υ.Γ. Μπορεί η ΑΕΚ επισήμως να διέψευσε το θέμα του Πασαλίδη που έφερε στο προσκήνιο to10.gr όμως η συγκεκριμένη αποκάλυψη είναι ξεκάθαρη. Και αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα όταν στην διάψευση της η ΑΕΚ υποστηρίζει πως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Βράνιες. Προφανώς ο Χιμένεθ δεν γνωρίζει την σχετική διάψευση. Κατανοητή η προσπάθεια της ΑΕΚ και όλων των ομάδων με τις διαψεύσεις για μεταγραφικά θέματα. To10.gr θα συνεχίσει να σας ενημερώνει έγκυρα για όλες τις εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ