Η άφιξη του Μολέδο, οι συναντήσεις και το πρόσωπο-κλειδί

Η άφιξη του Μολέδο, οι συναντήσεις και το πρόσωπο-κλειδί

Όπως έχει αποκαλύψει to10.gr ο Βραζιλιάνος φτάνει την Παρασκευή στην Ελλάδα και δίνει «απαντήσεις». Η επιθυμητή συνάντηση με τον Ολυμπιακό και ο Βελόζ.

Από την Κυριακή to10.gr έχει αποκαλύψει την άφιξη του Ροντρίγκο Μολέδο στην Ελλάδα. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα βρίσκεται στη χώρα μας την Παρασκευή (15/06), με σκοπό να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του στην Αθήνα και τα ελληνικά νησιά, αλλά και να έχει επαφές για σημαντικές εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Ο Μολέδο γνωρίζει από πρώτο χέρι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Είχαν  υπάρξει επαφές πριν μεταγραφεί στην Ιντερνασιονάλ. Ενώ επαφές έχουν υπάρξει και το τελευταίο διάστημα, που οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονταν σε συζητήσεις με τη βραζιλιάνικη ομάδα, για να βρεθεί χρυσή τομή και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Και όπως όλα δείχνουν, επαφή με τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό θα υπάρξει και άμα τη αφίξει του στη χώρα μας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξει δραματικά. Διότι το πρόβλημα δεν είναι ο Μολέδο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Αλλά η ομάδα του, η οποία θέλει να τον παραχωρήσει, αλλά μέχρι στιγμής εγείρει παράλογες απαιτήσεις.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η (κάθε) μεταγραφή ή όχι του Μολέδο είναι υπόθεση ενός: Του Ζιλμάρ Βελόζ. Του Βραζιλιάνου εκπροσώπου του έμπειρου αμυντικού, που πάντα αποφασίσει τα… πάντα για τον πελάτη του. Ο Βελόζ είναι πανίσχυρος στη χώρα του και έχει τον… τρόπο να καθαρίζει δύσκολες υποθέσεις. Πόσο μάλλον με την Ιντερνασιονάλ, στην οποία αγωνίζονται συνολικά 7 ποδοσφαιριστές του. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει πώς να χειρίζεται τέτοιες υποθέσεις και όπως προκύπτει από τη Βραζιλία, ο Βελοζ είναι ανοιχτός σε συζητήσεις και κυρίως είναι λάτρης των μεταγραφών και των… μηδενικών. Και όχι από χόμπι…

Τέλος, τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Μολέδο αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ζήτημα με την ελληνική εφορία. Καθώς όπως φαίνεται, ο Παναθηναϊκός δεν έχει αποδώσει τα προβλεπόμενα, βάσει συμβολαίου, χρήματα και ο παίκτης καλείται να τα πληρώσει ο ίδιος. Και για αυτόν τον λόγο αναμένεται να υπάρξει συνάντηση και με τους Πράσινους, ώστε να βρεθεί λύση στο ζήτημα που προέκυψε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ