Αποκλειστικό: Ο Μολέδο έρχεται στην Αθήνα!

Αποκλειστικό: Ο Μολέδο έρχεται στην Αθήνα!

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα ταξιδέψει στην Ελλάδα στις 15 Ιουνίου για να περάσει τις ημέρες των διακοπών του και τα σενάρια φουντώνουν.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός διέψευσε ότι αυτή την εποχή ασχολείται με την περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέδο. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν στρέψει στην προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς τους και προς το παρόν όλα δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ιντερνασιονάλ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως τις 31/12/2020.

Ωστόσο, η αγάπη του Μολέδο για την Ελλάδα είναι γνωστή. Και αναμένεται να επιβεβαιωθεί περίτρανα και σε λίγες ημέρες. Καθώς πληροφορίες από τη Βραζιλία αναφέρουν ότι ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 15 Ιουνίου. Το πρόγραμμά του δεν περιλαμβάνει… δουλειά, αλλά ξεκούραση και διακοπές με τους φίλους που έκανε στη χώρα μας. Μάλιστα η βάση του θα είναι η Αθήνα και από την πρωτεύουσα θα μετακινείται στη Μύκονο και τους άλλους (ελληνικούς) προορισμούς των διακοπών του.

Στις 13 Ιουνίου η Ιντερνασιονάλ υποδέχεται στη Βάσκο Ντα Γκάμα στο Πόρτο Αλέγκρε. Την επομένη της αναμέτρησης για τη 12η αγωνιστική του Μπραζιλεϊράο, ο Μολέδο θα ανέβει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα και έχει προγραμματίσει να μείνει για 15 ημέρες, καθώς το πρωτάθλημα ξεκινάει πάλι στις 18 Ιουλίου. Δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το διάστημα που πέρασε στη χώρα μας τον έκανε να την αγαπήσει, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε στον Παναθηναϊκό.

Βεβαίως, καθίσταται σαφές ότι η άφιξη του ποδοσφαιριστή στη χώρα μας θα «φουντώσει» τα σενάρια για το μέλλον του. Και μένει να φανεί εάν η παρουσία του στην Αθήνα μπορεί να προκαλέσει εξελίξεις ή η υπόθεση θα μείνει «ανενεργή»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ