Ο ρόλος του Λιβάγια και τα δύο εξτρέμ

Ο ρόλος του Λιβάγια και τα δύο εξτρέμ

Πως υπολογίζει να αξιοποιήσει τον Κροάτη φορ ο Ουζουνίδης και πως διαφοροποιείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έχει μπει για τα καλά σε διαδικασία προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας να σηκώνουν εδώ και μέρες μανίκια. Η Ένωση προχωρά στον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, ρίχνοντας τη δεδομένη στιγμή το βάρος στην ενίσχυση των άκρων. Καθώς εκεί έχει εντοπιστεί το μεγαλύτερο κενό.

Ο Ουζουνίδης, έχοντας αξιολογήσει το υπάρχον υλικό, υπολογίζει ως κλασικό ακραίο μονάχα τον Αλμπάνη. Μιας και τόσο ο Κλωναρίδης, όσο και ο Μπακασέτας, υπολογίζονται σε πρώτη φάση για τη θέση πίσω από τον φορ. Στην οποία αναμένεται να δοκιμαστεί ο Μάρκο Λιβάγια.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να δει πως μπορεί να ανταποκριθεί ο Κροάτης στον συγκεκριμένο ρόλο, τουλάχιστον μέχρι να έρθει ο στράικερ που αναζητά η Ένωση. Γι’ αυτό και οι Κιτρινόμαυροι φουλάρουν για να κλείσουν άμεσα τουλάχιστον έναν εξτρέμ, προκειμένου ο Ουζουνίδης να μπορεί να δουλέψει με τα εργαλεία που θέλει σε αυτό το ξεκίνημα.

Αυτή, ωστόσο, δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη που θα γίνει στα πλάγια, αφού φαίνεται πως έχει παρθεί η απόφαση για διπλή ενίσχυση στις πτέρυγες. Με τον έναν εκ των δύο εξτρέμ που θα αποκτηθούν να είναι αριστεροπόδαρος. Ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι κάποιες περιπτώσεις (όπως ο Βέλγος Λεστιέν), με την ΑΕΚ να προχωρά το συγκεκριμένο ζήτημα με στόχο να το κλείσει άμεσα. Ακόμα και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ