ΑΕΚ : Κοιτάζει Λεστιέν

ΑΕΚ : Κοιτάζει Λεστιέν

Η ΑΕΚ έχει βάλει στο στόχαστρό της την περίπτωση του Βέλγου εξτρέμ της Ρούμπιν Καζάν.

Η ΑΕΚ κινείται και για ελεύθερους παίκτες οι οποίοι μπορούν κάλλιστα να βελτιώσουν τη μεσοεπιθετική της γραμμή τη νέα σεζόν. Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει η Ένωση είναι αυτό του Μαξίμ Λεστιέν. Ο Βέλγος εξτρέμ έχει μείνει ελεύθερος και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Λεστιέν είχε απασχολήσει για λίγο την ΑΕΚ και τον περασμένο Γενάρη, όμως προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάλαγα. Η ισπανική ομάδα υποβιβάστηκε και ο Βέλγος έλυσε το συμβόλαιό του. Η περίπτωσή του εξετάζεται από τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκο Λυμπερόπουλο, όμως το γεγονός ότι έχει καλό όνομα στην αγορά, καθιστά δύσκολο το έργο της ομάδας.

Ο παίκτης αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά από τη Μουσκρόν. Το 2010 μετακόμισε στην Μπριζ έχοντας 157 συμμετοχές, 39 γκολ και 37 ασίστ σε μια τετραετία. Έπειτα, προτίμησε την προοπτική του Κατάρ και της Αλ Αραμπί η οποία τον έδωσε δανεικό αρχικά στην Τζένοα και στη συνέχεια στην Αϊντχόφεν. Το καλοκαίρι του 2016 η Ρούμπιν Καζάν έβγαλε από τα ταμεία της 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει και με τη φανέλα της ρωσικής ομάδας σκόραρε 6 γκολ σε 28 ματς. Με τη Μάλαγα μέτρησε 12 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει.

Σε εθνικό επίπεδο, ο 26χρονος ακραίος μέσος έχει περάσει από όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες ενώ είχε κληθεί και στην Ανδρών για το φιλικό με τις ΗΠΑ το Μάιο του 2013. Όμως, δεν έχει κάνει καμία συμμετοχή με τους «κόκκινους διαβόλους». Αναμφίβολα η περίπτωσή του δεν είναι αμελητέα και μένει να δούμε αν η ΑΕΚ θα προχωρήσει με κάποια κίνηση για να τον αποκτήσει.

Δείτε τον παίκτη εν δράσει στο παρακάτω βίντεο:

https://youtu.be/zLPzkKZFh2o

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ