Ζήτησε Κάτσε, Μυστακίδη, Λουντ, Κουλιμπαλί ο Δώνης από Παϊρότζ

Ζήτησε Κάτσε, Μυστακίδη, Λουντ, Κουλιμπαλί ο Δώνης από Παϊρότζ

Απόλυτη επιβεβαίωση του χθεσινού αποκλειστικού ρεπορτάζ που μετέφερε to10.gr για προσπάθεια του Παναθηναϊκού μέσω Πιεμπονγκσάντ να κρατήσει τον Κάτσε. Ζήτησε και τον Μυστακίδη ο Δώνης, όπως και την παραμονή όλων των παικτών του ρόστερ. Διετές ή τριετές το συμβόλαιο.

To10.gr σας ενημέρωσε με αποκλειστικό ρεπορτάζ χθες για την κουβέντα που έγινε μεταξύ του Νίκου Νταμπίζα και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για τον Έργκους Κάτσε. Ουσιαστικά, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού τόνισε στον Ταϊλανδό ότι ο Αλβανός χαφ είναι κομβικός για το ρόστερ, από τη στιγμή που υπάρχουν τόσα πολλά κενά και περιορισμοί μεταγραφών και του είπε πως χρειάζεται οικονομική διευκόλυνση για να έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Μία μέρα αργότερα, το ίδιο έκανε και ο -νέος προπονητής της ομάδας- Γιώργος Δώνης στην κουβέντα του με το επί της ουσίας νέο αφεντικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Έλληνας προπονητής είπε στον Πιεμπονγκσάντ πως θα ήθελε την παραμονή και του Κάτσε και του Μυστακίδη στο ρόστερ, δύο παικτών που μπορούν να ανεβάσουν την ποιότητα του ρόστερ. Επιπλέον, αν παραμείνει και ο Μυστακίδης και πάρει τον ρόλο του σέντερ φορ, ο Παναθηναϊκός θα ρίξει το βάρος του σε μεταγραφή κεντρικού αμυντικού άνω των 23 ετών.

Από ‘κει και πέρα, ο Δώνης επισήμανε πως είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουν και όλοι οι παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ. Να γίνει υπέρβαση για τον Λουντ και να μείνει στην ομάδα και να προσπαθήσουν να μεταπείσουν τον Κουλιμπαλί, που είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει, με τον Παϊρότζ να είναι θετικός σε όλα τα αιτήματα του Έλληνα προπονητή.

Διετές ή τριετές το συμβόλαιο

Όσον αφορά το συμβόλαιο του Γιώργου Δώνη, ο 49χρονος προπονητής, βλέποντας πως αλλάζει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό και πως οδεύει προς διοικητική σταθερότητα, συζήτησε το ενδεχόμενο ακόμα και για συμβόλαιο τριών ετών. Κάτι που αποτελεί επιθυμία του Παϊρότζ, ο οποίος έχει καταρτίσει ένα τριετές πλάνο για τον σύλλογο προκειμένου να επανέλθει στα επίπεδα που του αρμόζει.

Στη συνάντηση που θα γίνει τις επόμενες ώρες μεταξύ του ατζέντη του Δώνη και των ανθρώπων του Παναθηναϊκού θα καθοριστεί η χρονική διάρκεια της συνεργασίας, η οποία θα είναι τουλάχιστον για τα δύο επόμενα χρόνια, με πιθανότητες και για τριετία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ