Οριστικό : Προπονητής του Παναθηναϊκού ο Δώνης

Οριστικό : Προπονητής του Παναθηναϊκού ο Δώνης

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού Παϊρότζ - Δώνη, μέσα στη μέρα οι υπογραφές. «Υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολύ καλό κλίμα και δρομολογούνται άμεσα οι εξελίξεις», η επίσημη θέση της ΠΑΕ.

Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δώνης! Το περιβόητο ραντεβού του Έλληνα προπονητή με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια και τον Δώνη να επιστρέφει στο τριφύλλι αυτή τη φορά ως προπονητής της ομάδας.

Η συζήτηση δεν κράτησε περισσότερο από μισή ώρα, με τον Ταϊλανδό να μεταφέρει στον Δώνη την εξαιρετική άποψη που έχει σχηματίσει απ’ όσα συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας (Αλαφούζο, Νταμπίζα) και φυσικά απ’ όσα έμαθε από τους άμεσους συνεργάτες του.

Πλέον μπαίνει μπροστά ο αγωνιστικός και μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού. Ο Δώνης μαζί με τον Νταμπίζα θα προχωρήσουν τις επαφές, τόσο με τους μεταγραφικούς στόχους, όσο και με τους παίκτες που θέλουν να κρατήσουν (π.χ. τον Λουντ).

Οι ανακοινώσεις για την πρόσληψη του Δώνη αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες, όταν και ο 49χρονος θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα καθοριστεί αν θα πρόκειται για ένα ή δύο χρόνια.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του ραντεβού, υπήρξε και επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία επί της ουσίας επιβεβαίωνε τη συμφωνία. Συγκεκριμένα, από τον Παναθηναϊκό έλεγαν πως «…έγινε η πρώτη γνωριμία Παϊρότζ με Δώνη. Υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολύ καλό κλίμα και δρομολογούνται άμεσα οι εξελίξεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ