ΠΑΟΚ: Σειρά παίρνει ο Πόντους Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ: Σειρά παίρνει ο Πόντους Βέρνμπλουμ

Ο πρώην πλέον προπονητής του Πόντους Βέρνμπλουμ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Βίκτορ Γκοντσαρένκο, σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Σουηδός θέλει να πάει σε μια πιο ζεστή χώρα

Αφού ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Ευγένιου Χατσερίδη (ο οποίος υπέγραψε νωρίτερα στον ΠΑΟΚ, κάτι που αποκάλυψε με φωτογραφίες ο Γιώργος Σαββίδης) σειρά παίρνει πλέον η απόκτηση του Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίο έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (δεν υπέγραψε ανανέωση) και ο Δικέφαλος του έχει προτείνει τριετές συμβόλαιο συνολικού ύψους 3,6 εκ. ευρώ (1,2 εκ. ευρώ τον χρόνο)

O προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βίκτορ Γκοντσαρένκο, σε δηλώσεις του μίλησε για τους λόγους της αποχώρησης του Σουηδού χαφ από την ομάδα του μετά από 6,5 χρόνια.

O Λευκορώσος τεχνικός της ρωσικής ομάδας τόνισε: «Υπήρξαν μια σειρά από λόγους που δεν έμεινε ο Πόντους Βέρνμπλουμ στην ΤΣΣΚΑ. Ο ίδιος και η οικογένεια του επιθυμούσαν, εδώ και καιρό, να αλλάξουν περιβάλλον. Είχε πει ότι θέλει να αγωνιστεί σε μια πιο ζεστή χώρα. Του απάντησα: «Είσαι Βίκινγκ!». Δε θέλει, όμως, να επιστρέψει στη Σουηδία γι’ αυτό και αγόρασε ένα σπίτι σε πιο ζεστά κλίματα, θέλει να αγωνιστεί εκεί».

Ακόμη ο Βίκτορ Γκοντσαρένκο πρόσθεσε: «Του προσφέραμε μια ανανέωση του συμβολαίου του από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν βρισκόμασταν στην Ισπανία. Όλο αυτό το διάστημα ο Πόντους έδειχνε να το σκέφτεται, χρειαζόταν χρόνο για την απόφαση, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένεια του. Τελικά αποφάσισε να φύγει για να πάει σε άλλη ομάδα και να αλλάξει κλίμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ