ΠΑΟΚ : Υπέγραψε ο Χατσερίντι!

ΠΑΟΚ : Υπέγραψε ο Χατσερίντι!

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Γεβγέν Χατσερίντι που έβαλε την υπογραφή του στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του!

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Γεβγέν Χατσερίντι ολοκληρώνοντας την μεταγραφή του στον δικέφαλο όπως αναμενόταν! Ήταν γνωστό πως ο Ουκρανός στόπερ είχε προσύμφωνο με τον Κυπελλούχο Ελλάδας ενώ αναμενόταν μέσα στην εβδομάδα να κλείσει οριστικά η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Μια συμφωνία που επικυρώθηκε και επίσημα με τον Ουκρανό στόπερ να βάζει την υπογραφή του στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Σαββίδης άλλωστε μέσω του λογαριασμού του στο instagram φρόντισε να… ανακοινώσει επίσημα την μεταγραφή!

Ο μεγάλος γιος του Ιβάν Σαββίδη ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού στην οποία ο τελευταίος υπογράφει συμβόλαια και μαζί έγραψε: «Καλωσήρθες και καλή τύχη».

Μετά πόσταρε κι άλλες δύο φωτογραφίες του Χατσερίντι από αγώνες στο Champions League.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα ο παίκτης υπέγραψε στον ΠΑΟΚ τριετές συμβόλαιο, έναντι συνολικά 4,5 εκ. ευρώ (1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο).

Λίγο πριν την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη, η Equipe με δημοσίευμα της είχε προαναγγείλει τον ερχομό του Χατσερίντι στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, μετά την παραπάνω ανάρτηση, ο Γιώργος Σαββίδης έκανε νέο ποστάρισμα στο Instagram, αυτή τη φορά με τη φανέλα του νέου στόπερ του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ