ΑΕΚ : Τελειώνει μέσα στην ημέρα του Ουζουνίδη

ΑΕΚ : Τελειώνει μέσα στην ημέρα του Ουζουνίδη

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή της ΑΕΚ με τον Έλληνα τεχνικό προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στον πάγκο της ΑΕΚ έπειτα από το οριστικό «ναυάγιο» στις επαφές με τον Μανόλο Χιμένεθ. Όπως αποκάλυψε to10.gr από χθες το βράδυ η ΑΕΚ έκανε ήδη την πρώτη επαφή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που αυτή τη στιγμή αποτελεί την πρώτη επιλογή για να διαδεχθεί τον Ισπανό τεχνικό.

Ο Ουζουνίδης συζήτησε για το γενικό πλαίσιο της συνεργασίας του με την ΑΕΚ με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει και νέα επαφή με την Ένωση, ώστε το όλο ζήτημα να τελειώσει οριστικά. Σε αυτή την επαφή πιθανότατα θα μετέχει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που αναμένεται να επικοινωνήσει ή ακόμα και να συναντηθεί με τον Έλληνα τεχνικό, για να δώσουν τα χέρια και να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν φαίνεται πως μπορεί να προκύψει κάποιο ζήτημα σχετικά με τη συνεργασία του Ουζουνίδη με την ΑΕΚ, η οποία λογικά εντός της ημέρας θα κλειδώσει. Με τον Έλληνα προπονητή να διαδέχεται τον Μανόλο Χιμένεθ και να αναλαμβάνει το χτίσιμο της Ένωσης για τη νέα σεζόν. Αποτελώντας μια επιλογή που εμπιστεύεται απόλυτα το αφεντικό της ομάδας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τιμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ