ΑΕΚ : Στην έξοδο ο Μανόλο, φαβορί ο Ουζουνίδης!

ΑΕΚ : Στην έξοδο ο Μανόλο, φαβορί ο Ουζουνίδης!

Στο τέλος της παρουσίας του στον πάγκο της ΑΕΚ οδεύει ο Μανόλο Χιμένεθ με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που έχει κάνει ήδη επαφή, να είναι το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί.

Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ αποτελεί οριστικά ο Μανόλο Χιμένεθ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αποσύρει την πρόταση που του είχε κάνει. Και όλα αυτά καθώς ο Ισπανός τεχνικός στην τελευταία του επικοινωνία με την Ένωση αξίωσε ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο για να ανανεώσει το συμβόλαιό του! Η ΑΕΚ του μετέφερε πως η τελική της πρόταση έφτανε στις 700.000 ευρώ ετησίως, προσφέροντάς του δηλαδή ένα συμβόλαιο με ελαφρώς αυξημένες απολαβές σε σχέση με πέρυσι.

Ωστόσο η απάντηση του Χιμένεθ ήρθε και έτσι η ΑΕΚ προχωρά για να βάλει μπροστά την εναλλακτική που υπάρχει για τον πάγκο και η οποία δεν είναι άλλη από τον Μαρίνο Ουζουνίδη! Με τον Έλληνα τεχνικό υπήρξε σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr ραντεβού χθες το βράδυ, στο οποίο συζητήθηκαν όλοι οι όροι της συνεργασίας των δύο πλευρών και επί της ουσίας προέκυψε συμφωνία!

Η επαφή του Έλληνα τεχνικού έγινε αρχικά με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε και απευθείας συνομιλία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Κάτι που ακόμα και αν δεν συνέβη, θα συμβεί άμεσα, από τη στιγμή που η ΑΕΚ θα προχωρήσει την υπόθεση του Ουζουνίδη. Που αυτή τη στιγμή και μετά τις εξελίξεις με τον Χιμένεθ είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Κιτρινόμαυρων. Καθώς αποτελεί μια επιλογή που κρίνεται ως η ιδανική, προκειμένου να διαδεχθεί τον Ισπανό τεχνικό. Ο οποίος με τη στάση του ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ