Φήμες για έλευση του Παϊρότζ στην Αθήνα

Φήμες για έλευση του Παϊρότζ στην Αθήνα

Λίγη ώρα μετά τη συνάντηση Τσίπρα - Γιαννακόπουλου για το Athens Alive, η πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ διέρρεε πως ο Ταϊλανδός θα βρίσκεται στην Αθήνα το αργότερο μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Τυχαίο γεγονός ή… βιασύνη να τελειώσει το deal για να μην προλάβει άλλος. Ό,τι απ’ τα δύο συμβαίνει θα φανεί τις επόμενες μέρες. Πάντως, λίγη ώρα μετά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο Μέγαρο Μαξίμου για το Athens Alive, βγήκε η φήμη πως ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έρχεται στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία διαρρέει πως ο Παϊρότζ θα φτάσει στη χώρα μας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, προκειμένου να έχει κουβέντα με τους εν Ελλάδι συνεργάτες του για τους ελέγχους που τρέχουν στην ΠΑΕ (οικονομικό και νομικό).

Παράλληλα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να τα πει και με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος παρακολουθεί και τις εξελίξεις γύρω από το Athens Alive και δεν αποκλείεται σύντομα να έχει και μια δεύτερη επίσημη πρόταση στα χέρια του από πλευράς Γιαννακόπουλου.

Επιπλέον, αυτό που διαρρέεται, είναι πως ο Παϊρότζ θα επιχειρήσει να μιλήσει και με κυβερνητικά στελέχη σχετικά με τα πλάνα που έχει για τον Παναθηναϊκό αλλά και για άλλες δραστηριότητες που έχει στην Ελλάδα. Μένει να δούμε, βέβαια, αν πράγματι θα υπάρξει ταξίδι, αφού κι άλλες φορές είχε διαρρεύσει πως θα έρθει στην Αθήνα, χωρίς να ισχύσει κάτι τέτοιο.

Πάντως το γεγονός πως η διαρροή βγήκε λίγη ώρα μετά το ραντεβού Τσίπρα – Γιαννακόπουλου, μόνο τυχαίο δεν φαίνεται να είναι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ