Συναντήθηκαν Τσίπρας – Γιαννακόπουλος

Συναντήθηκαν Τσίπρας – Γιαννακόπουλος

Έγινε η συνάντηση των δύο πλευρών για την υπόθεση του Athens Alive - Συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία του πρότζεκτ.

Έγινε η συνάντηση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την υπόθεση του Athens Alive, πρότζεκτ που αφορά το ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό.

Απ’ όσα έχουν μέχρι στιγμής διαρρεύσει σχετικά με την εν λόγω συνάντηση, το κλίμα ήταν θετικό και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία του πρότζεκτ, δίχως ωστόσο να έχουν γίνει ως τώρα γνωστά τα περαιτέρω, που αφορούν κυρίως το ζήτημα του συντελεστή δόμησης. Παράλληλα, με αφορμή τη συνάντηση αυτή,  παραχώρησε δηλώσεις και ο εκπρόσωπος της Red Stone (μιας εκ των τριών εταιριών που συμπεριλαμβάνεται στο fund), Μαρκ Αλεξάντερ.

Ο κ. Αλεξάντερ επιβεβαίωσε, λοιπόν, πως η συνομιλία με τον πρωθυπουργό της χώρας έγινε σε πολύ καλό κλίμα και πως τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά σε ότι αφορά την εξέλιξη και την υλοποίηση του Athens Alive. Ωστόσο ξεκαθάρισε πως μέχρι την οριστική συμφωνία υπάρχει πολύ δουλειά ακόμη που πρέπει να γίνει, προσθέτοντας όμως πως η κατάσταση βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ