ΠΑΟΚ : Το μεταγραφικό πάρε-δώσε με τον Ατρόμητο

ΠΑΟΚ : Το μεταγραφικό πάρε-δώσε με τον Ατρόμητο

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσουν οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και to10.gr έχει το ρεπορτάζ, για τους δανεικούς ποδοσφαιριστές και όχι μόνο, Κιβρακίδης, που θα «πέσουν» στο τραπέζι των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μετά το θέμα με τον Πέδρο Κόντε και την εξέλιξη που έχει πάρει η υπόθεση απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, ετοιμάζονται από βδομάδα να συζητήσουν με τον Ατρόμητο για ποδοσφαιριστές που θέλουν οι δύο ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λούμπος Μίχελ, θα συζητήσει με τους ανθρώπους του Ατρομήτου, αρχικά για τους δανεικούς ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια για περιπτώσεις παικτών που ανήκουν στην ομάδα του Περιστερίου και αρέσουν στην Τούμπα.

Οι δανεικοί: Ποιοι έρχονται και ποιος μένει

Στον ΠΑΟΚ, έχουν αποφασίσει πως οι Ουάρντα και Γιαννούλης, από τη νέα χρονιά θα ανηφορίσουν στη Θεσσαλονίκη, μετά το πολύ καλό πρωτάθλημα που έχουν κάνει φέτος. Ο Δικέφαλος έχει έναν ακόμα «δικό» του ποδοσφαιριστή στους Περιστεριώτες, τον Δημήτρη Χατζηισαΐα. Παρότι ο διεθνής αμυντικός θέλει να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στον ΠΑΟΚ, φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να  παρατείνουν τον δανεισμό του για ένα ακόμα χρόνο.

Θέλουν Λάμπρου ως αντί Ουάρντα στον Ατρόμητο

Η αποχώρηση του Αμρ Ουάρντα αφήνει ένα μεγάλο κενό στη μεσοεπθετική γραμμή του Ατρομήτου. Οι παράγοντες της έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Λάζαρο Λάμπρου. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής που έκανε μια καλή χρονιά με τον Πανιώνιο δεν θα μείνει στη Νέα Σμύρνη αλλά θα δοθεί δανεικός είτε εντός είτε εκτός συνόρων.

Η περίπτωση Κιβρακίδη

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από to10.gr, ο ΠΑΟΚ, από τα μέσα τη σεζόν είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Κυριάκο Κιβρακίδη. Μάλιστα στις επαφές που υπήρξαν εκείνο το διάστημα οι δύο ΠΑΕ συμφώνησαν να έχουν οι Θεσσαλονικείς τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Οι Περιστεριώτες στις συζητήσεις που θα έχουν με τον Λούμπος Μίχελ θα θέσουν το θέμα Κιβρακίδη και το ενδεχόμενο να κλείσει αυτή η μεταγραφή.

Θέλουν Κάτσε, φήμες για Βασιλακάκη

Τέλος, οι παράγοντες του Ατρομήτου θα ζητήσουν από την ΠΑΟΚ τον δανεισμό του Έρκους Κάτσε. Ο Κάναντι θεωρεί πως ο διεθνής Αλβανός μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στο χώρο του κέντρου. Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας ακούστηκε έντονα το όνομα του Θόδωρου Βασιλακάκη για τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο παίκτης που έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του Ισραήλ. Η πλευρά του παίκτη ψάχνει κάτι καλύτερο κι εδώ έρχεται ο ΠΑΟΚ που γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή, όπως και ο Λουτσέσκου από την κοινή τους θητεία στην Ξάνθη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ