ΠΑΟΚ : Συζητάει με Ατρόμητο για Κιβρακίδη

ΠΑΟΚ : Συζητάει με Ατρόμητο για Κιβρακίδη

Η διοίκηση του Δικεφάλου σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του Κυριάκου Κιβρακίδη.

Στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει την απόφαση να ενισχύσουν την ομάδα και στο δεξί άκρο της άμυνας, από την στιγμή που ο μοναδικός διαθέσιμος είναι ο Λέο Μάτος. Στο αγωνιστικό τμήμα, αφού πρώτα ζύγισαν τα πράγματα, είδαν πως δεν μπορούν μόνο με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να βγάλουν τη χρονιά. Χρειάζεται ένας ακόμα ποδοσφαιριστής δοκιμασμένος και σε ιδανική ηλικία για να υπάρξει στήριξη και μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής που έχoυν ξεχωρίσει με την μέχρι τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα είναι ο Κυριάκος Κιβρακίδης. Ο 25χρονος αμυντικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο
του Δικεφάλου, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τη διοίκηση του Ατρομήτου για την απόκτησή του.

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες φέρεται να είναι κοντά στις 200.000 ευρώ, με τις δύο ΠΑΕ να δείχνουν διάθεση να βρουν τη χρυσή τομή, καθώς λέγεται ότι είναι επιθυμία και του Κιβρακίδη να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Τη φετινή χρονιά έχει παίξει σε 15 παιχνίδια (1392′), ενώ έχει πετύχει και δύο τέρματα.

Ο Κιβρακίδης είναι παιδί μεταναστών της Γερμανίας. Ξεκίνησε να αγωνίζεται ερασιτεχνικά σε μια ομάδα του χωριού του, στους Ακρίτες Κοζάνης, σε ηλικία 11 ετών. Ακολούθησαν ο  Εθνικός Βατερού, η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, ο Ηρακλής και στη συνέχεια ο Αιγινιακός.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι σχέσεις Ατρόμητου – ΠΑΟΚ βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο τον τελευταίο χρόνο. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι οι Θεσσαλονικείς πλήρωσαν 1 εκατ. ευρώ στους Περιστεριώτες για την απόκτηση του Λημνιού, ενώ τρεις από τους κορυφαίους παίκτες της φοβερής ομάδας που έχει φτιάξει φέτος ο Κάναντι (Γιαννούλης, Χατζηισαΐας και Ουάρντα) είναι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ