Ολυμπιακός : Σε ανοικτή γραμμή για Πεδράο

Ολυμπιακός : Σε ανοικτή γραμμή για Πεδράο

Ο Βραζιλιάνος στόπερ καλύπτει τα «θέλω» του Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να «τρέξει» την υπόθεση για να δώσει συνέχεια στις μεταγραφές μετά τον Λάζαρο.

Η αρχή έγινε και ήταν εντυπωσιακή. Με τον πλέον επίσημο τρόπο επικυρώθηκε η απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, όπως και αναμενόταν, με τον Ολυμπιακό να προσθέτει στο δυναμικό του τον καλύτερο παίκτη της σεζόν που μόλις τελείωσε.

Ο Λάζαρος έρχεται στον Ολυμπιακό για να προσθέσει ποιότητα στα άκρα της επίθεσης, ενισχύει κατά πολύ το ελληνικό «αίμα» και συνάμα «γεμίζει» με εμπειρία το νέο ρόστερ που θέλει να δημιουργήσει η ομάδα.

Μια υπόθεση στην οποία ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα και αποφασιστικά καλύπτοντας όλα τα «θέλω» του Λάζαρου που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα όπως προφανώς ονειρευόταν όταν ήταν πιτσιρικάς.

Ο Λάζαρος ήταν απλά η αρχή για τον Ολυμπιακό που επιδιώκει να συνεχίσει με «φουλ τις μηχανές» και στα υπόλοιπα ανοικτά «μέτωπα». Το θέμα των δανεικών έχει ξεκαθαρίσει με τον Μαρτίνς να τους έχει άπαντες από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στο Ρέντη, η επιστροφή του Γιαννιώτη είναι δεδομένη και το βάρος πλέον πέφτει στις θέσεις «κλειδιά» που από την αρχή είχε επισημάνει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας είναι επιβεβλημένη για τους Πειραιώτες που εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις θέλοντας να είναι έτοιμοι στην περίπτωση που χρειαστούν δύο μεταγραφές σε αυτή τη θέση.

Ο Νο1 στόχος όπως έχουμε εξηγήσει εδώ και καιρό είναι ο γνώριμος στον Μαρτίνς, Πεδράο, για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι ήδη σε ανοικτή γραμμή με την Γκιμαράες στην οποία ανήκει.

Ο Πεδράο άλλωστε καλύπτει τα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς που έχοντας δει ξεκάθαρα τα προβλήματα που είχε φέτος η ομάδα στο ανασταλτικό κομμάτι γνωρίζει τι ακριβώς χρειάζεται για να τα λύσει.

Ο Πεδράο είναι παίκτης που μπορεί να κατεβάσει μπάλα, είναι αριστεροπόδαρος ενώ η δυναμική που βγάζει στο ψηλό παιχνίδι αποτελεί βασικό ατού. Ο Βραζιλιάνος στόπερ σύμφωνα με τον Μαρτίνς είναι ικανός να «δέσει» στον Ολυμπιακό που θέλει να δημιουργήσει έχοντας στο μυαλό του και τους ερυθρόλευκους που θα παραμείνουν στο ρόστερ.

Ξέχωρα από την υπόθεση του στόπερ οι Πειραιώτες εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις και για το 6αρι που επιθυμεί ο Μαρτίνς αλλά και για τον επιθετικό που θα έρθει στην ομάδα.

Η υπόθεση του Άμπελ Ερνάντεζ, την οποία είχε αναδείξει πρώτο to10.gr, παραμένει δυνατά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό με τον 28χρονο σέντερ φορ που μένει ελεύθερος από την Χαλ να «πολιορκείται» και από άλλες ομάδες.

Είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται για μια εύκολη περίπτωση όμως ο Ουρουγουανός επιθετικός είναι από τις περιπτώσεις που αξίζει να παλέψει ο Ολυμπιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ