Ολυμπιακός : Οι δυο λόγοι που ο Μαρτίνς επιμένει για Πεδράο

Ολυμπιακός : Οι δυο λόγοι που ο Μαρτίνς επιμένει για Πεδράο

Το10.gr αποκαλύπτει γιατί ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, έχει πάντα στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας τον 25χρονο Βραζιλιάνο στόπερ της Γκιμαράες. Τα δυο βασικά στοιχεία που κάνουν τον Πεδράο πρώτη επιλογή του Μαρτίνς.

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Λογικό κι επόμενο μετά τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν. Ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος είναι έτοιμος να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού και η επικαιρότητα κινείται σε ρυθμούς Λάζαρου.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σταματούν οι εξελίξεις στις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού, οι οποίες παρουσιάζουν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι μάλιστα πολύ σημαντικό να εστιάσει κάποιος στο θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού και γιατί ο Πεδράο είναι αυτή την στιγμή στην κορυφή της λίστας που έχει καταρτίσει ο προπονητής των ερυθρόλευκων.

Η αλήθεια μάλιστα είναι πως ο 25χρονος στόπερ είναι ο παίκτης για τον οποίο δείχνει μεγάλη επιμονή ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού. Από την πρώτη στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς είχε μιλήσει στους ιθύνοντες της ομάδας του λιμανιού για τον λατινοαμερικάνο κεντρικό αμυντικό κι εξακολουθεί να επιμένει. Το όνομα βέβαια του Πεδράο δεν είναι το μοναδικό στην μεταγραφική ατζέντα του Πορτογάλου προπονητή. Είναι αυτό όμως που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην κορυφή.

Το10.gr σας μεταφέρει το ρεπορτάζ για τους δύο βασικούς λόγους που ο Πέδρο Μαρτίνς επιμένει για την απόκτηση του συγκεκριμένου κεντρικού αμυντικού, με τον οποίο άλλωστε συνεργάστηκε στην Γκιμαράες. Και η επιμονή του Μαρτίνς έχει να κάνει φυσικά με τα προβλήματα που εντόπισε στο κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού, παρακολουθώντας πολλά παιχνίδια της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

1.Ο Πεδράο είναι αριστεροπόδαρος και ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί κάτι παραπάνω από σημαντική την παρουσία αριστεροπόδαρου στόπερ στη βασική εντεκάδα της ομάδας του. Αυτή την συζήτηση την έχει κάνει τον Φρανσουά Μοντέστο και εκτιμά πως ο Ολυμπιακός πρέπει να προχωρήσει στην απόκτηση παίκτη με το συγκεκριμένο στοιχείο στο παιχνίδι του. Ο Πεδράο είναι το στυλ του στόπερ που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς και θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δυο τους είχαν πολύ καλή συνεργασία στην Γκιμαράες.

Όπως μάλιστα έχει πει ο 48χρονος τεχνικός, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είναι σε θέση να βοηθήσει και στην δημιουργία παιχνιδιού από τα μετόπισθεν, κάτι που επίσης είναι πολύ σημαντικό.

2.Η σωματοδομή του παίκτη (έχει ύψος 1,92) και η ικανότητα του Πεδράο στον αέρα, είναι ο δεύτερος βασικός λόγος που ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού. Ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας του λιμανιού διαπίστωσε (μέσα από την ανάλυση των παιχνιδιών) ότι ο Ολυμπιακός είχε πολλά θέματα στον αέρα και ότι αυτό κόστισε σε μεγάλο βαθμό στους ερυθρόλευκους. Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είναι σε θέση να δώσει λύση στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει ξεκάθαρη προτίμηση στον στόπερ της Γκιμαράες και οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων θα κάνουν ότι μπορούν για να προχωρήσουν στην απόκτηση του παίκτη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ