Η αρπαγή του Πέδρο Κόντε

Η αρπαγή του Πέδρο Κόντε

Πώς η ΑΕΚ πάει να πάρει τον παικταρά του ΠΑΣ μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ.

Όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι του 2016 ανακοίνωνε την απόκτηση του Πέδρο Κόντε κανείς δεν πίστευε ότι ο Ισπανός στράικερ θα εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ιβηρας φορ, ο οποίος μέχρι τότε αγωνιζόταν στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν, άφησε την πατρίδα του για να έρθει στην Ελλάδα και να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Η εκτελεστική δεινότητα και τα πολύ όμορφα γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα τον έκαναν αμέσως γνωστό στον ελληνικό κοινό και άρχισε να ανεβάζει κατακόρυφα τις μετοχές του. Στην πρώτη του σεζόν με τους Ηπειρώτες αγωνίστηκε συνολικά σε 30 παιχνίδια και σκόραρε 14 γκολ, αναγκάζοντας τις μεγάλες ομάδες να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του.

Η φετινή σεζόν ήταν ακόμα καλύτερη για τον Πέδρο Κοντε, με τον Ισπανό να πραγματοποιεί 31 συμμετοχές και να σκοράρει 20 γκολ. Μια σπουδαία επίδοση, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε συνολικά 43 τέρματα. Δηλαδή σχεδόν το 50% των γκολ προήλθε από τον Κόντε! Το ένα γκολ πιο όμορφο από το άλλο, με τον Ισπανό να κερδίζει το χειροκρότημα των φιλάθλων και να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΟΚ τον έβαλε αμέσως στη λίστα του, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» να ξεκινούν συζητήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτησή του. Ο Ιβηρας επιθετικός ήταν ουσιαστικά «κλεισμένος» από τους Θεσσαλονικείς και μάλιστα υπήρξε πληροφόρηση ότι ο ΠΑΟΚ χθες θα ενεργοποιούσε τη συμφωνία και θα τον έντυνε στα «ασπρόμαυρα». Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν συνέβη, με την ΑΕΚ να μπαίνει σφήνα για την απόκτησή του!

Η Ενωση, «μαγεμένη» από τις εμφανίσεις και τα γκολ του Κόντε, έκανε κρούση στην πλευρά του παίκτη, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να κατηφορίσει στην Αθήνα για λογαριασμό της πρωταθλήτριας Ελλάδας. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με τον παίκτη και θέλει να τον αρπάξει μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει πολύ καλή άποψη για τον συμπατριώτη του, ο οποίος έχει αποδείξει την αξία του και μπορεί άμεσα να προσφέρει.

Το συμβόλαιο του Πέδρο Κόντε με τον ΠΑΣ Γιάννινα λήγει το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο, ο ίδιος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Η επιθυμία του είναι να ανοίξει τα φτερά του, με τους δύο «δικεφάλους» να μονομαχούν για την απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ