Την «ψάχνει» για Κόντε η ΑΕΚ!

Την «ψάχνει» για Κόντε η ΑΕΚ!

Η Ένωση παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον Ισπανό φορ του ΠΑΣ που ενδιαφέρει έντονα και τον ΠΑΟΚ

Ο Πέδρο Κόντε είναι αναμφίβολα μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει από την εγχώρια αγορά, με τον Ισπανό φορ του ΠΑΣ να έχει κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα με τα 14 γκολ του. Μπαίνοντας έτσι στο στόχαστρο των μεγάλων της Σούπερ Λιγκ, καθώς όπως φαίνεται, πέραν του ΠΑΟΚ, ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκδηλώσει και η ΑΕΚ!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ένωση παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον 29χρονο στράικερ, ενώ σύμφωνα με κάποιες πηγές, έχει κάνει ήδη και μια πρώτη κρούση προς την πλευρά του! Με τον Κόντε να δείχνει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Το παραπάνω έχει τη σημασία του διότι μέχρι πρότινος ο παίκτης θεωρούνταν «καπαρωμένος» από τον ΠΑΟΚ. Αφού οι Θεσσαλονικείς είχαν έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΣ για την αγορά του. Ωστόσο, παρότι υπήρχε η πληροφόρηση πως την Κυριακή το deal θα ολοκληρωνόταν, αυτό δεν συνέβη. Κάτι που ήρθε να φουντώσει τις φήμες περί εμπλοκής της ΑΕΚ στην υπόθεση.

Η Ένωση δεδομένα κοιτάζει περιπτώσεις επιθετικών, καθώς το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στην ομάδα μόνο βέβαιο δεν δείχνει. Αφού οι οικονομικές απαιτήσεις της Λας Πάλμας για την παραχώρησή του είναι ιδιαίτερα υψηλές. Έτσι η ΑΕΚ κινείται και για άλλες λύσεις για την γραμμή κρούσης, προκειμένου να έχει εναλλακτικές, στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατό να παραμείνει ο Αργεντινός φορ στην ομάδα, για τουλάχιστον μια σεζόν ακόμα. Με τον Κόντε να είναι όπως φαίνεται μία εξ αυτών, καθώς θεωρείται ένας παίκτης που μπορεί άμεσα να προσφέρει, έχοντας δείξει τι μπορεί να κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ