Εξοφλήθηκαν Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν!

Εξοφλήθηκαν Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν!

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε εξόφληση των τριών παικτών και έτσι αποφεύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού, εξαιτίας του -9,

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε άμεσα όπως είχε προαναγγείλει από χθες γύρω από την υπόθεση των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, εξοφλώντας τους τρεις ποδοσφαιριστές. Πλέον, μετά από αυτή την εξέλιξη δεν υπάρχει το -9 που του επιβλήθηκε χθες και τουλάχιστον από αυτό το θέμα δεν κινδυνεύει πλέον με υποβιβασμό. Το συνολικό ποσό που δόθηκε και στους τρεις ποδοσφαιριστές είναι 95.000 ευρώ.

Βεβαίως σε αντίθεση με το τι συνέβη με τους τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές παραμένει ανοικτή η υπόθεση του Γενς Βέμερ όπου ήδη έχουν αφαιρεθεί απο τον Παναθηναϊκό τρεις βαθμοί από το Διαιτητικό Δικαστήριο, για οφειλή 500.000 ευρώ. Η ΠΑΕ πρέπει προβεί στην εξόφληση του Γερμανού εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, ώστε να τους πάρει πίσω, κάτι που σημαίνει πως μέχρι την Παρασκευή αν δεν έχει εξοφληθει ο Βέμερ τότε η αφαίρεση θα ισχύσει οριστικά.

Αυτή απο μόνη της βεβαίως αποτελεί κίνδυνο για υποβιβασμό των πρασίνων καθώς όσο δεν ξεχρεώνεται ο Βέμερ απο αγωνιστική σε αγωνιστική τόσο θα αυξάνονται τα -3. Στο τρίτο -3 οδηγείται μια ομάδα εκτός πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ