Παναθηναϊκός : Διασυρμός για 95.000 ευρώ

Παναθηναϊκός : Διασυρμός για 95.000 ευρώ

To10.gr αποκαλύπτει το ποσό που δεν πλήρωσε ο Παναθηναϊκός και έφτασε στο χείλος του γκρεμού, κινδυνεύοντας με υποβιβασμό.

Η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για αφαίρεση τριών βαθμών ξεχωριστά για κάθε εκ των περιπτώσεων Λέτο, Εσιέν, Τοσέ, άρα -9 στο σύνολο, στην κυριολεξία αιφνιδίασε όλο τον κόσμο, αλλά κυρίως τη διοίκηση το Παναθηναϊκού. Απόδειξη ότι έχουν χάσει τη μπάλα στην ΠΑΕ. Δεν ξέρουν σε ποιους χρωστάνε, πόσα χρωστάνε, ποιοι έχουν πάρει αναβολή, ποιοι έχουν επιμείνει στην καταγγελία για ενεργοποίηση ποινών.

Ένα μπάχαλο. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, τιμωρήθηκε με -9 βαθμούς, που σημαίνει ότι αν δεν πλήρωνε εντός της προθεσμίας θα αποχαιρετούσε τη Σούπερ Λίγκα!!! Ποια είναι η οφειλή και στους τρεις; 95.000 ευρώ. Ούτε το 1/5 του Βέμερ, για τον οποίο υπάρχει ήδη το -3. Για ληξιπρόθεσμες δόσεις, δηλαδή κι όχι για το σύνολο της οφειλής διασύρθηκε ο Παναθηναϊκός μέσα σε λίγες ώρες.

Κοντολογίς, πως θα πάρει ο Παναθηναϊκός πίσω τους -3 για τον Γερμανό, όταν δεν πληρώνει το 1/5 σε τρεις πιστωτές; Όπως και να έχει, η ΠΑΕ έστω κι αργά κινητοποιήθηκε και ανέφερε ότι θα πληρώσει τους τρεις ποδοσφαιριστές. Στον Τοτσέ οφείλονται ακόμα 20.000 ευρώ χρήματα με τα οποία εξοφλείται πλήρως. Από το 2013, άλλωστε, που κέρδισε την προσφυγή έχει εισπράξει σχεδόν 900.000 ευρώ.

Ο Λέτο έχει μία ληξιπρόθεσμη δόση 50.075 ευρώ (συνολικά του οφείλονται περίπου 150.000) και ο Εσιέν έχει μία ληξιπρόθεσμη δόση 25.000 ευρώ (περίπου 200.000 ευρώ τα οφειλόμενα που απομένουν). Το περίεργο είναι ότι ο Παναθηναϊκός έπαιρνε συνεχώς αναβολές και για τους τρεις. Φαίνεται ότι οι παίκτες αγανάκτησαν ενεργοποίησαν την καταγγελία για -3 και η ΠΑΕ το απέκρυψε. Και πόσοι είναι ακόμα που έχουν πάει στα δικαστήρια και δεν το γνωρίζουμε.

Βέμερ και συνάντηση

Στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν υπάρχει αναφορά στον Βέμερ. Στο «τριφύλλι» ακόμα δεν έχουν ενημέρωση από την ΕΠΟ αν πρέπει να δώσουν στον Γερμανό ληξιπρόθεσμη δόση, δηλαδή 50.000 ευρώ ή το σύνολο, που είναι 500.000 ευρώ. Ενδεχομένως να ξεκαθαρίσει το θέμα, σε συνάντηση που θα έχει ο Βασίλης Κωνσταντίνου την ερχόμενη Τετάρτη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο.

Συνάντηση οπαδού με Κωνσταντίνου

Στα γραφεία του Παναθηναϊκού βρέθηκαν και περίπου 10-15 οπαδοί. Δεν διεκόπη το ΔΣ, όπως κυκλοφόρησε, διότι έως αυτή την ώρα δεν έχει διεξαχθεί ακόμα κανένα ΔΣ. Ένας από τους οπαδούς, πάντως, ανέβηκε στα γραφεία και για περίπου μισή ώρα συνομίλησε με τον Κωνσταντίνου κι ενημερώθηκε για διάφορα θέματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ