Καταγγελία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της ΕΡΑ ΣΠΟΡ!

Καταγγελία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της ΕΡΑ ΣΠΟΡ!

Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν ότι αποκλείεται να ασχολήθηκε η UEFA με το γκολ του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, μιλούν για «στημένες διαρροές» και κρίνουν ότι το τέρμα ήταν καθαρό.

Μία πληροφορία που μετέδωσε η ΕΡΑ ΣΠΟΡ έκανε… πυρ και μανία τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Στο κρατικό ραδιόφωνο, λοιπόν, μεταφέρθηκε πληροφορία ότι αξιωματούχοι της UEFA εξέτασαν το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και έκριναν ότι δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Μαουρίτσιο, που ήταν εκτεθειμένος, επηρεάζε τη φάση.

Αυτό προκάλεσε την οργή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία μέσω του γραφείου Τύπου ενημέρωσε ότι θα προβεί σε καταγγελία εναντίον της ΕΡΑ ΣΠΟΡ στα αρμόδια όργανα («για… στημένες διαρροές»), καθώς θεωρεί ότι δεν μπορεί η UEFA να ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο γκολ, το οποιο στον Δικέφαλο θεωρούν έγκυρο.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι στημένες διαρροές μέσω του κρατικού ραδιοφώνου για δήθεν πληροφορίες από την ΟΥΕΦΑ για τη φάση του…οφσάιντ, όχι απλά δεν στέκουν, αλλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά μιας έτσι κι αλλιώς τεταμένης κατάστασης.

Ο καθένας μας μπορεί να χρησιμοποιήσει «φίλους» για εξυπηρετήσεις, αλλά ας μη γελοιοποιούμε μέσα και θεσμούς. Σιγά μην είπε η ΟΥΕΦΑ και αν δόθηκαν σωστά τα κόρνερ… Η πραγματικότητα από στημένες διαρροές δήθεν «αξιωματούχων»της ΟΥΕΦΑ, δε μπορεί να αλλοιωθεί και φυσικά κανείς δεν θα βρει πηγή να εκτεθεί με άποψη εναντίον πεντακάθαρου γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ