UEFA: «Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ»

UEFA: «Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ»

Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας εξέτασαν το γκολ του Βαρέλα και έκριναν ότι ο εκτεθειμένος Μαουρίτσιο επηρέασε άμεσα τη φάση και το τέρμα έπρεπε να ακυρωθεί.

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για το κατά πόσο ήταν ή όχι κανονικό το γκολ του ΠΑΟΚ στο περιπετειώδες ντέρμπι με την ΑΕΚ. Και οι απόψεις να διίστανται, ωστόσο φαίνεται ότι στην UEFA δεν έχουν καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι το γκολ δεν έπρεπε να κατακυρωθεί.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου εξέτασαν τη φάση του τέρματος του Δικεφάλου, για να κρίνουν εάν έχουν βάση οι διαμαρτυρίες (για διαφορετικούς λόγους) των δύο ομάδων. Και τελικά έκριναν ότι υπήρχε οφσάιντ στη φάση και κακώς μέτρησε από τους διαιτητές.

Οπως σημειώνεται, η UEFA δεν προτίθεται να πάρει κάποια επίσημη θέση για το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά επιθυμούσαν να έχουν ιδία άποψη για το τι πραγματικά συνέβη. Και όπως προκύπτει, οι εκπρόσωποί της στην Ελλάδα φέρεται να έχουν ενημερώσει αρμοδίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ