Παναθηναϊκός : Ανησυχία μόνο για Βέμερ στο Τριφύλλι, στο χέρι του Αλαφούζου να γλιτώσει

Παναθηναϊκός : Ανησυχία μόνο για Βέμερ στο Τριφύλλι, στο χέρι του Αλαφούζου να γλιτώσει

Αισιοδοξία πως θα τα βρουν εξωδικαστικά με Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ εκφράζουν οι «πράσινοι», όχι όμως και για την περίπτωση του Βέμερ. Αν δεν πληρώσει ο Αλαφούζος, δεν γλιτώνει την ποινή απ’ τον Γερμανό.

Στον Παναθηναϊκό άκουσαν την Ασπασία Σουλούκου, δικηγόρο των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, να λέει στο δικαστήριο μεταξύ άλλων πως «σέβομαι την ιστορία του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό δεν θα πω άλλα». Και εκεί έχουν… εναποθέσει τις ελπίδες τους για συμβιβασμό με την πλευρά των τριών παικτών. Στον σεβασμό προς τον σύλλογο. Διότι αν οι «πράσινοι» δεν τα βρουν μαζί τους και υποστούν τις συνέπειες, τότε θα κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό, αφού θα τους αφαιρεθούν δώδεκα βαθμοί.

Οι «πράσινοι» εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως με τις περιπτώσεις των τριών θα τα βρουν εξωδικαστικά και θα επί της ουσίας θα προκύψουν «περιπτώσεις Ταυλαρίδη». Δηλαδή θα τους επιβληθούν αρχικά ποινές αφαίρεσης βαθμών για κάθε έναν ξεχωριστά και εν συνεχεία θα φτάσουν μαζί τους σε συμφωνία για διακανονισμό προκειμένου να μην ισχύσουν οι ποινές.

Δεν συμβαίνει το ίδιο, όμως και με τον Γιενς Βέμερ. Ο Γερμανός, σε κουβέντες που έκανε πριν λίγες μέρες με τους εκπροσώπους της ομάδας, ζητούσε τουλάχιστον τα μισά χρήματα (περίπου 300.000 ευρώ) για να προχωρήσει σε διακανονισμό, κάτι φυσικά που δεν μπορούσε να γίνει λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει εκ νέου να τα βρει με τον Γερμανό, αλλά οι ελπίδες του είναι απειροελάχιστες. Και η αφαίρεση βαθμών η οποία τούτη τη φορά θα ισχύσει, είναι πλέον μια… ανάσα. Εκτός αν ο Αλαφούζος αποφασίσει να βάλει χρήματα και να γλιτώσει τον Παναθηναϊκό από την απόλυτη ξεφτίλα στην οποία οδεύει με πατημένο το γκάζι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ