Παναθηναϊκός : Οδεύει προς αφαίρεση βαθμών, λόγω του Βέμερ

Παναθηναϊκός : Οδεύει προς αφαίρεση βαθμών, λόγω του Βέμερ

Οι «πράσινοι» δεν έχουν βρει λύση με τον Γερμανό και δείχνουν να συμβιβάζονται με την ιδέα της αφαίρεσης βαθμών.

Το πρόβλημα του Γενς Βέμερ εξαρχής έμοιαζε άλυτο. Στον Γερμανό επιδικάστηκαν 497.000 ευρώ και διεκδικεί επίσης 100.000 ευρώ για την εφορία.

Από τη στιγμή που δεν πήρε την πρώτη δόση και έκανε καταγγελία στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για να πάρει όλο το ποσό, ζητώντας παράλληλα κι αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι δύσκολα θα βρεθεί λύση. Είχαμε αναφέρει, μάλιστα, ότι ο Βέμερ θα είναι ο… νέος Ταυλαρίδης.

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός με τον εκπρόσωπό του Γερμανού δεν είχαν βρει λύση και το μεσημέρι της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση. Περίπτωση νέας αναβολής δεν υπάρχει. Η υπόθεση ή θα εκδικαστεί και θα προκύψει φυσικά αφαίρεση βαθμών, ή θα βρεθεί λύση την ύστατη στιγμή.

Για να ακριβολογούμε, πάντως, οι «πράσινοι» δεν έχουν κάνει και ιδιαίτερη προσπάθεια. Στις πρώτες επαφές την περασμένη εβδομάδα, οπότε και δόθηκε αναβολή για μία εβδομάδα, στην ΠΑΕ διέκριναν ότι αν δεν δώσουν ένα μεγάλο ποσό (τουλάχιστον 200.000-300.000 ευρώ), δεν υπήρχε περίπτωση συμφωνίας, αφού και ο παίκτης είναι αρνητικός σε νέο διακανονισμό. Ετσι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν έκανε καν νέα πρόταση στον Βέμερ. Αν θα γίνει κάτι το πρωί της Τετάρτης είναι άγνωστο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προγραμματιστεί κάποιο ραντεβού.

Να σημειώσουμε, όπως και με τον Ταυλαρίδη, ότι αν συζητηθεί την Τετάρτη το μεσημέρι η καταγγελία, μετά την απόφαση του δικαστηρίου θα συνεδριάσει η Σούπερ Λίγκα για να κατακυρώσει την αφαίρεση τριών βαθμών κι από εκείνη τη μέρα ο Παναθηναϊκός θα έχει προθεσμία τρεις μέρες μετά το πρώτο του παιχνίδι να πληρώσει και να τους πάρει πίσω. Για παράδειγμα, αν η απόφαση βγει τη Δευτέρα 19/3, θα συνεδριάσει η Σούπερ Λίγκα και μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όποτε γίνει αυτό, θα έχει τρεις μήνες για να σβήσει το «τριφύλλι» την ποινή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ