«Η FIFA απαιτεί εξολόθρευση όλων των βίαιων πράξεων στο ποδόσφαιρο»

«Η FIFA απαιτεί εξολόθρευση όλων των βίαιων πράξεων στο ποδόσφαιρο»

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία απάντησε στην επιστολή του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη. Αντιπροσωπεία της FIFA θα έρθει σήμερα στην χώρα μας για «συζητήσεις και περαιτέρω δράσεις».

Η FIFA απάντησε στην επιστολή που είχε στείλει στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αναφορικά με τα θλιβερά γεγονότα της Τούμπας. Η απάντηση μάλιστα που δίνει η παγκόσμια ομοσπονδία είναι κατηγορηματική και αναφέρει πως «η FIFA απαιτεί την εξολόθρευση όλων των βίαιων πράξεων στο ποδόσφαιρο». Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία επσημαίνει μάλιστα πως αντιπροσωπεία της θα έρθει σήμερα στην Αθήνα.

Η επιστολή της FIFA στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη:

«Αξιότιμε Υπουργέ

Έλαβα γνώση της επιστολής που στείλατε την 12η Μαρτίου του 2018.

Η FIFA είναι σε συνεχείς επαφές με την UEFA, παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη των καταστάσεων στην Ελλάδα, από τη στιγμή που έλαβαν χώρα τα συμβάντα στη Θεσσαλονίκη.

Εχθές το απόγευμα, η Επιτροπή Συντονισμού της FIFA, υπεύθυνη για την επιτήρηση της ΕΠΟ, έφερε στο προσκήνιο την υπόθεση και σήμερα, αντιπροσωπία θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αρχίσει συζητήσεις με τους ιθύνοντες για τις περαιτέρω δράσεις.

Ενώ επιβεβαιώνουμε ότι τα περιστατικά αυτά πρέπει να εξεταστούν υπό το πρίσμα των ποινών που ορίζονται από την ΕΠΟ, η FIFA απαιτεί μια ασυμβίβαστη και ισχυρή προσέγγιση στην εξολόθρευση όλων των βίαιων πράξεων στο ποδόσφαιρο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ