Επιβεβαιώνει ο Βασιλειάδης για Γιαννακόπουλο και ΟΑΚΑ!

Επιβεβαιώνει ο Βασιλειάδης για Γιαννακόπουλο και ΟΑΚΑ!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, επιβεβαιώνει τις επαφές της κυβέρνησης με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το ΟΑΚΑ, καθώς to10.gr επικοινώνησε με το υφυπουργείο και τους άμεσους συνεργάτες του Βασιλειάδη. Στην Πάτρα βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο Γιώργος Βασιλειάδης, προκειμένου να παραδώσει στον Δήμαρχο Πατρέων τη σημαία των Παράκτιων Αγώνων και αναμένεται να επισκεφτεί τους […]

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, επιβεβαιώνει τις επαφές της κυβέρνησης με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το ΟΑΚΑ, καθώς to10.gr επικοινώνησε με το υφυπουργείο και τους άμεσους συνεργάτες του Βασιλειάδη.

Στην Πάτρα βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο Γιώργος Βασιλειάδης, προκειμένου να παραδώσει στον Δήμαρχο Πατρέων τη σημαία των Παράκτιων Αγώνων και αναμένεται να επισκεφτεί τους χώρους που θα γίνουν τα αθλήματα.

Ωστόσο, μέσω των συνεργατών του έστειλε το μήνυμα σχετικά με το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει από το πρωί και αφορά την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς την Κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ και την επιθυμία του να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

To10.gr επικοινώνησε με στελέχη του Υπουργείου και η τοποθέτηση που μεταφέρθηκε ήταν πως «ο κ. Βασιλειάδης επιβεβαιώνει το σημερινό δημοσίευμα για τον κ. Γιαννακόπουλο και το ΟΑΚΑ».

Με την επιστροφή του Βασιλειάδη στην Αθήνα αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο είναι πιθανό να τρέξει ακόμα και πριν το Πάσχα. Άλλωστε, όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, η κυβέρνηση εδώ και αρκετό καιρό έχει… σκύψει πάνω από το πρόβλημα του Παναθηναϊκού και επιθυμεί να δώσει λύση το συντομότερο δυνατό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ