Γιαννακόπουλος : «Συζητώ για το ΟΑΚΑ και παίρνω τον Παναθηναϊκό»

Γιαννακόπουλος : «Συζητώ για το ΟΑΚΑ και παίρνω τον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει επιστρέψει δυναμικά σε ότι αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης της ΠΑΕ και εξετάζει όλα τα δεδομένα για το ΟΑΚΑ.

Εξελίξεις στα διοικητικά δρώμενα του Παναθηναϊκού αναμένεται να σημειωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και πιο συγκεκριμένα την περίοδο του Πάσχα. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της εφημερίδας live sport ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιθυμεί να πάρει την ΠΑΕ και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την κυβέρνηση και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο.

Πάντα με βάση το σχετικό ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και με τον πρωθυπουργό, εκφράζοντας μάλιστα την πρόθεση του να συζητήσει κάθε πιθανή λύση για το Ολυμπιακό Στάδιο. «Συζητώ τα πάντα» ήταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ η απάντηση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ στο ερώτημα αν θέλει ολόκληρο το ΟΑΚΑ ή κάποιο τμήμα του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, χρήζει ιδιαίτερης μνείας η εκτίμηση των κυβερνητικών στελεχών, ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι διατεθειμένος να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ, μαζί με ξένο επιχειρηματικό γκρουπ, για να δώσει τέλος στα προβλήματα που βασανίζουν τους πράσινους. Βασική όμως προϋπόθεση για να προχωρήσει το πλάνο Γιαννακόπουλου είναι η στέγαση των πράσινων στο ΟΑΚΑ.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει καταθέσει στον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, μέσω του Σταύρου Κωνσταντινίδη, την πρόταση «Athens Live OAKA». Πρόκειται για μια πρόταση, για ένα πλάνο το οποίο υπογράφουν περισσότερα από τρία fund του εξωτερικού, μαζί βέβαια με τον ισχυρό άνδρα της μπασκετικής ομάδας του Παναθηναϊκού.

Στο σχετικό πλάνο προβλέπεται το γκρέμισμα του Ολυμπιακού Σταδίου (πλην του στεγάστρου Καλατράβα) και η ανέγερση ενός νέου, ποδοσφαιρικού γηπέδου. Επίσης γίνεται αναφορά για την κατασκευή δύο γηπέδων μπάσκετ αλλά και για υπερπολυτελούς ξενοδοχείου. Πάντα με βάση το σχετικό ρεπορτάζ, οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως το θέμα θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ