Νέα αποκάλυψη για τα αιματηρά επεισόδια της Τούμπας

Νέα αποκάλυψη για τα αιματηρά επεισόδια της Τούμπας

Οι τραυματίες από τα… φανταστικά επεισόδια και το αίμα που έρεε στην είσοδο των VIP της Τούμπας σε νέα βίντεο και νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν το… τελετουργικό της βίας και των επεισοδίων και την «υπέροχη» ατμόσφαιρα. «Σιγά τα αίματα» που θα έλεγε κι ο Γκιόργκι.

Επεισόδια στην Τούμπα δεν τα λες και πρωτοφανή. Το «τελετουργικό» το έχουν ζήσει όλες οι μεγάλες ομάδες που επισκέπτονται την έδρα του ΠΑΟΚ. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα εντός γηπέδου, παραδοσιακά ο χώρος έξω από τα αποδυτήρια μετατρέπεται σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και δυνάμεις της αστυνομίας. Είναι φαίνεται μέρος του τελετουργικού…

Το ίδιο συνέβη και την περασμένη Κυριακή, όταν φίλοι του ΠΑΟΚ έφυγαν από τις θέσεις τους και επισκέφτηκαν τον χώρο έξω από τα αποδυτήρια όπου και διεξήχθη το κυρίως μέρος του περίφημου τελετουργικού.

Από τα πρώτα κιόλας βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι ξεκάθαρο ότι έγιναν επεισόδια μεγάλης έκτασης, με την αστυνομία μάλιστα να μάχεται σώμα με σώμα με τους κουκουλοφόρους οπαδούς του ΠΑΟΚ χρησιμοποιώντας μάλιστα και δακρυγόνα προκειμένου να τους απωθήσει.

Από τις νέες φωτογραφίες και βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας to10.gr αποδεικνύεται ότι όχι μόνο έγιναν επεισόδια, αλλά υπήρξαν και τραυματίες (δείτε εδώ).

Βέβαια η λίμνη αίματος στην είσοδο των VIP του τετάρτου ορόφου και ο πληγωμένος από τα επεισόδια που πρόλαβε να γλιτώσει τα χειρότερα, μπορούν εύκολα να χλευαστούν από την κωμική επικοινωνιακή πολιτική και τον κατήφορο που έχει επιλέξει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Να ποστάρει για παράδειγμα ο Γκιόργκις ένα «σιγά τα αίματα» και να ακολουθήσει ο γενειοφόρος επικοινωνιολόγος και από κοντά να αναδείξει τα… θέματα το σάιτ που αντέχει – δεν αντέχει την αλήθεια.

Βέβαια από τα νέα βίντεο γίνεται αντιληπτή όλη η εικόνα. Ο Ιβάν Σαββίδης να περπατάει πάνω στα αίματα και οι εγκλωβισμένοι VIP να βλέπουν τα αυτοκίνητα να σπάνε από τις ορδές των χούλιγκαν, την ώρα που η αστυνομία προσπαθεί να τους απομακρύνει.

Τα κιγκλιδώματα που διέλυσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και οι μάχες με τους άνδρες της αστυνομίας φαίνεται από όλα τα σχετικά βίντεο ότι έχουν ξεκινήσει στον χώρο ακριβώς έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας. Και για όσους δεν γνωρίζουν τη «γεωγραφία» του γηπέδου, να σημειώσουμε ότι τα αποδυτήρια της Τούμπας και η είσοδός τους είναι ακριβώς δίπλα από την είσοδο των VIP.

Εκεί όπου εκτυλίχθηκαν οι πρώτες μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των κουκουλοφόρων οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας. Εκεί όπου υπήρξε αποδεδειγμένα και τραυματίας, ο οποίος έχασε μάλιστα αρκετό αίμα.

https://www.youtube.com/watch?v=g36f_KacP4c

https://www.youtube.com/watch?v=rOAZAo9RTVw

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ