Τα πάντα καταγεγραμμένα από την αστυνομία

Τα πάντα καταγεγραμμένα από την αστυνομία

Η έκθεση της αστυνομίας αναμένεται με ενδιαφέρον για τα επεισόδια στην Τούμπα, στα αποδυτήρια, τις σουίτες και βεβαίως το ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ – Η σύλληψη που καταρρέει το… επιχείρημα του ΠΑΟΚ και οι τραυματίες αστυνομικοί. Θα γίνει των… Ζωσιμάδων ή θα καταγραφούν στην έκθεση της αστυνομίας τα πάντα;

Στους Ζωσιμάδες η αστυνομία δεν είδε δεν άκουσε. Η έκθεση της για την «επιδρομή» των οπαδών του ΠΑΟΚ ήταν «λευκή» σαν να μη συνέβη τίποτα. Και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που η υπόθεση δεν πήγε εξαρχής στα δικαστήρια με τον ΠΑΟΚ απολογούμενο. Κάτι βεβαίως που στην πορεία και μέσω της πρόσθετης παρέμβασης του Ολυμπιακού πήρε τον δρόμο του.

Στην Τούμπα χθες η αστυνομία ήταν παρούσα σε όλα τα «μέτωπα», έχει καταγράψει τα πάντα από τα αίσχη που συνέβησαν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Όπως μάλιστα ξεκαθάρισε και ο υπεύθυνος της αστυνομίας στο γήπεδο, κ. Μουλούμπασης, έχουν καταγραφεί τα πάντα κάτι που σημαίνει πως αυτή την φορά η έκθεση της αστυνομικής διεύθυνσης της Θεσσαλονίκης δεν θα είναι «λευκή» κατά του ΠΑΟΚ. Βεβαίως έχει ενδιαφέρον να το δούμε αυτό στην πράξη καθώς έχουν συμβεί πολλά έως τώρα φέτος και από την πλευρά της αστυνομίας.

Τα όσα συνέβησαν άλλωστε στα αποδυτήρια από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ συνέβησαν μπροστά στις αστυνομικές δυνάμεις. Το ίδιο και στις σουίτες, το ίδιο και έξω από τα αποδυτήρια στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, μια «ανάσα» από αυτά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες με την προσπάθεια οπαδών του ΠΑΟΚ να εισβάλλουν στα αποδυτήρια και τη «μάχη» με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Η σύλληψη και οι τραυματίες αστυνομικοί 

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να «έχτισαν» χθες πάνω στο ότι δεν «έγινε τίποτα, ψευδαισθήσεις του Ολυμπιακού» όμως σήμερα όπως έγινε από νωρίς γνωστό ο οπαδός που πέταξε το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής και τραυμάτισε τον Γκαρθία συνελήφθη! Και μάλιστα πρόκειται για γνωστό οπαδό του ΠΑΟΚ που είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν γιατί είχε πετάξει φωτοβολίδα στο γήπεδο!

Καταρρέει και αυτό το… επιχείρημα του ΠΑΟΚ. Σημαντικό επίσης είναι πως στα εκτεταμένα επεισόδια που έγιναν έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας, στην «εμπόλεμη ζώνη» υπάρχουν τρεις αστυνομικοί τραυματίες και φθορές στο γήπεδο. Και για αυτό ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθεί σε δεινή θέση, ξέχωρα από όλα όσα συνέβησαν με τον Γκαρθία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ