ΠΑΟΚ : «Stop» από Βασιλειάδη στους οπαδούς του Δικεφάλου ενόψει Λαμίας

ΠΑΟΚ : «Stop» από Βασιλειάδη στους οπαδούς του Δικεφάλου ενόψει Λαμίας

Την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ για το ματς του Σαββάτου με τη Λαμία αποφάσισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται το ερχόμενο Σάββατο (17/2, 19:30) στη Λαμία από την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος του Βορρά, πρωτοπόρος στο βαθμολογικό πίνακα της Super League, δεν θα έχει, όμως, στο πλευρό του τους οπαδούς του, καθώς ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης άναψε «κόκκινο φως» τόσο στη μεμονωμένη, όσο και στην οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών των Θεσσαλονικών. Να δούμε εάν αυτή τη φορά θα τηρηθεί η απαγόρευση…

Αναλυτικά η απόφαση:

«Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Superleague αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17-02-2018 και ώρα 19:30 μ.μ. στο ΔΑΚ Λαμίας, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ