500 οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, παρά την απαγόρευση

500 οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, παρά την απαγόρευση

Πεντακόσιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι στις εξέδρες του γηπέδου του Παναιτωλικού, παρά την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φίλων του ΠΑΟΚ, που είχε ανακοινώσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, πήγε στον κάλαθο των αχρήστων. Οι περίπου 500 οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης πήγαν στο Αγρίνιο παρά την απαγόρευση, μπήκαν στις εξέδρες του γηπέδου και μάλιστα σήκωσαν και πανό, είχαν δηλαδή διακριτικά. Φώναζαν συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ και φυσικά το θέμα είναι πως πήγαν στο γήπεδο και μπήκαν στην εξέδρα οι οπαδοί των φιλοξενούμενων. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ανακοίνωση είχε βγάλει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Και είναι ένα μείζον θέμα που αφορά τόσο την Αστυνομία όσο και την ομάδα του Αγρινίου, από τη στιγμή που υπήρχε η απόφαση του Βασιλειάδη, για οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση. Και είναι μια απόφαση που στηρίζεται και στα όσα λέει η αστυνομική αρχή της πόλης.  Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως η αστυνομία δεν απαγόρευσε την είσοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ στις εξέδρες του γηπέδου ενώ ένα σημαντικό ερώτημα έχει να κάνει με τα εισιτήρια και πως τα προμηθεύτηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ο Υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έχει μιλήσει για επιβολή προστίμων σε περίπτωση παραβίασης των αποφάσεων. Είναι όμως ξεκάθαρο πως με τις υπάρχουν συνθήκες το πρωτάθλημα δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις, καθώς κάποιες ομάδες έχουν τον κόσμο τους στα εκτός έδρας ματς και κάποιες όχι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ