Παναθηναϊκός : Παραιτήθηκε ο Διαμαντόπουλος

Παναθηναϊκός : Παραιτήθηκε ο Διαμαντόπουλος

Τέλος απο τον Παναθηναϊκό ο Διαμαντόπουλος που υπέβαλλε την παραίτηση του!

Τέλος απο τον Παναθηναϊκό ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος που υπέβαλε την παραίτηση του πριν λίγη ώρα. Ο μέχρι πρότινος πλέον τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τόσο τον Βασίλη Κωνσταντίνου όσο και συνολικά την ομάδα, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ, πως αποφάσισε να αποχωρήσει απο τους πράσινους. Ο Κωνσταντίνου τον ευχαρίστησε για όσα έκανε στην ομάδα ενώ όσον αφορά την απόφαση του οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι έβλεπε πως το κλίμα πλέον στους πράσινους δεν τον σήκωνε.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως και απο την διοίκηση του Παναθηναϊκού υπήρξαν σοβαρές σκέψεις για να προχωρήσουν στην απομάκρυνση του στα πλαίσια των περικοπών που συνεχίζονται στην ΠΑΕ, για κάτι που σας είχαμε ενημερώσει σχετικά.

Η αποχώρηση του Διαμαντόπουλου δεν φαίνεται να επηρεάζει σε αυτή την φάση το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό. Μπορεί να μιλάμε για τον άμεσο συνεργάτη του Ουζουνίδη όμως ο τεχνικός των πρασίνων θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα και το καλοκαίρι αναλόγως πως θα είναι τα πράγματα θα παρθούν νέες αποφάσεις.

Όσον αφορά τη θέση του τεχνικού διευθυντή που είχε ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος στον Παναθηναϊκό (έστω και άτυπα) δεν πρόκειται να αναπληρωθεί απο κάποιον άλλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ