Παναθηναϊκός : Ο Αλαφούζος σκέφτεται και απόλυση Διαμαντόπουλου

Παναθηναϊκός : Ο Αλαφούζος σκέφτεται και απόλυση Διαμαντόπουλου

Μετά τον Αγησίλαο Τουμαζάτο, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος στο πλαίσιο των περικοπών.

Η οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραμένει τραγική με αποτέλεσμα οι εκκαθαρίσεις στο δυναμικό να συνεχίζονται. Και από τη στιγμή που ο στόχος του Αλαφούζου για μείωση του μπάτζετ μέσω ποδοσφαιριστών δεν επετεύχθη στα επίπεδα που εκείνος επιθυμούσε, μοιάζει αποφασισμένος να το κάνει μέσω περικοπών σε στελέχη της ΠΑΕ.

Σε αυτό το πλαίσιο αποχώρησε ο γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος, αλλά δεν θα είναι ο μόνος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλαφούζος έχει στο μυαλό του 2-3 ακόμη τρανταχτά ονόματα εντός των τειχών της ΠΑΕ και ένα απ’ αυτά είναι ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. Ο άνθρωπος δηλαδή που τρέχει όλα τα μεταγραφικά θέματα και αποτελεί επί της ουσίας τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού και φυσικά το δεξί χέρι του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Βεβαίως μία τέτοια κίνηση πιθανότατα να έφερνε την οριστική ρήξη και με τον προπονητή της ομάδας, με τον οποίο ο Κωνσταντίνου μίλησε για νέο συμβόλαιο, αυτό ωστόσο είναι κάτι που δεν δείχνει να απασχολεί τον Αλαφούζο στην παρούσα φάση.

Άλλωστε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δείχνει πως δεν νοιάζεται για το πόσοι και ποιοι θα μείνουν στην ομάδα, παρά μόνο να βγουν οι ισολογισμοί και να μην χρειαστεί να βάλει περαιτέρω χρήματα από την τσέπη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ