Τέλος ο Τουμαζάτος από τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Τουμαζάτος από τον Παναθηναϊκό

Η σκέψη του Γιάννη Αλαφούζου έγινε πραγματικότητα, αφού πριν από λίγο ο Βασίλης Κωνσταντίνου ανακοίνωσε στον γενικό διευθυντή, Αγησίλαο Τουμαζάτο, ότι δεν θα συνεχίσει στο πόστο του. Οι εκκαθαρίσεις στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται και ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί με κάθε τρόπο να μειώσει τα έξοδα της ΠΑΕ, κόβοντας από παντού. Σε αυτό το πλαίσιο ήρθε και […]

Η σκέψη του Γιάννη Αλαφούζου έγινε πραγματικότητα, αφού πριν από λίγο ο Βασίλης Κωνσταντίνου ανακοίνωσε στον γενικό διευθυντή, Αγησίλαο Τουμαζάτο, ότι δεν θα συνεχίσει στο πόστο του.

Οι εκκαθαρίσεις στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται και ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί με κάθε τρόπο να μειώσει τα έξοδα της ΠΑΕ, κόβοντας από παντού. Σε αυτό το πλαίσιο ήρθε και το τέλος της συνεργασίας με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο.

Ο Αλαφούζος είχε εδώ και μέρες τη σκέψη να ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον Τουμαζάτο, ωστόσο άνθρωποι της ομάδας τον είχαν πείσει να κάνει υπομονή μιας και ο συγκεκριμένος τράβηξε μεγάλο… κουπί σε όλες τις ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ήταν εκείνος που ανέλαβε να ενημερώσει τον Τουμαζάτο, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αλαφούζου τα τελευταία πέντε χρόνια που βρίσκεται στην ΠΑΕ και είχε σηκώσει τεράστιο βάρος μετά την παραίτηση του μεγαλομετόχου από όλα τα καυτά θέματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ