Υπογράφει προσύμφωνο με ΠΑΟΚ ο Χατσερίντι

Υπογράφει προσύμφωνο με ΠΑΟΚ ο Χατσερίντι

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει τον Χατσερίντι αλά... Μολέδο-Ιντερνασιονάλ, υπογράφοντας προσύμφωνο μαζί του για το καλοκαίρι και πιέζοντας ακόμη περισσότερο την Ντιναμό.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να εντάξει άμεσα στο δυναμικό του τον Γεβγέν Χατσερίντι. Από to10.gr έχετε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή για όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης και για τις λεπτομέρειες των επαφών μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών. Και κυρίως την προσπάθεια του Δικεφάλου να αποσπάσει το «ναι» της Ντιναμό Κιέβου για την άμεση παραχώρηση του παίκτη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ ενεργοποιεί άμεσα το σχέδιο… Μολέδο. Τι σημαίνει αυτό; Οπως έχασε τον Βραζιλιάνο, έτσι θέλει να αποκτήσει τον διεθνή Ουκρανό στόπερ. Οπως ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε (και δεν ήθελε) να πάει πουθενά αλλού, πλην της Ιντερνασιονάλ, με την οποία είχε υπογράψει προσύμφωνο για το καλοκαίρι, έτσι και οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κλείσουν από τώρα τον Χατσερίντι, βάζοντας ακόμη μεγαλύτερη πίεση στη διοίκηση της Ντιναμό.

Με λίγα λόγια, από τη στιγμή που ήδη υπάρχει συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Χατσερίντι, οι δύο πλευρές ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη συμφωνία τους, με την υπογραφή προσυμφώνου. Κάτι που κατά κάποιες πηγές έχει ήδη γίνει από τις συναντήσεις που είχαν οι δύο πλευρές στη Μαρμπέγια…

Αυτή η εξέλιξη προκαλεί πονοκέφαλο στη διοίκηση της Ντιναμό Κιέβου. Καθώς δεν θέλει μέσα στην ίδια μεταγραφική περίοδο να χάσει και τον δεύτερο βασικό της κεντρικό αμυντικό χωρίς να πάρει ευρώ. Βλέπετε το ίδιο έπαθε και με τον Κροάτη στόπερ Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος από την 1η Ιανουαρίου είναι ποδοσφαιριστής της Μπεσίκτας!

Μάλιστα, από τους Ουκρανούς σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί εν τέλει να τα βρει με την Ντιναμό και τον ιδιόρυθμο πρόεδρό της, Ιγκόρ Σουρκίς, καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο τελευταίος μπορεί να πεισμώσει και να προτιμήσει να χάσει χρήματα από το να διευκολύνει τον παίκτη και τους Θεσσαλονικείς. Κάτι που έχει κάνει πολλάκις στο παρελθόν.

Οπως ήδη έχετε ενημερωθεί από to10.gr, αλλά και από ουκρανικά δημοσιεύματα, έως τη Δευτέρα τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει, καθώς και τον ΠΑΟΚ, αλλά και την Ντιναμό τους πιέζει ο χρόνος και πρέπει να πάρουν άμεσα αποφάσεις. Με τον Χατσερίντι να ξεκινάει ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή και να περιμένει τις εξελίξεις, πιέζοντας και ο ίδιος από την πλευρά του για λύση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ