ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλη η αλήθεια για ΠΑΟΚ – Χατσερίντι

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλη η αλήθεια για ΠΑΟΚ – Χατσερίντι

Σε όλα τα έχουν βρει ΠΑΟΚ και Γεβγέν Χατσερίντι με τον παίκτη να επιστρέφει στο Κίεβο προκειμένου να συναντηθεί στις 28/01 με τον πρόεδρο της Ντιναμό. Ποιό είναι το συμφωνηθέν ποσό; Ποιά η εναλλακτική του Δικέφαλου του Βορρά, αν οι Ουκρανοί δεν ρίξουν τις απαιτήσεις τους ;

Είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική ατζέντα του ΠΑΟΚ τα τελευταία πέντε χρόνια. Είναι ο διακαής πόθος του προέδρου του, Ιβάν Σαββίδη. Θα γίνει ο «κάνω τη διαφορά» κεντρικός αμυντικός εάν και εφόσον προστεθεί στο ρόστερ του Δικέφαλου στο παρά… ένα της ολοκλήρωσης της μεταγραφικής περιόδου. Ο λόγος για τον Γεβγέν Χατσερίντι που ομολογουμένως πια είναι μία ανάσα μακριά από την Τούμπα.

To10.gr έχει όλες τις λεπτομέρειες μιας συμφωνίας που είναι προ των πυλών. 

Ο τραυματισμός του θορύβησε την συμπρωτεύουσα μα τα τελευταία νέα είναι καθησυχαστικά. Τσεκ λοιπόν σε σε αυτό. Τσεκ και όσον αφορά στα θέλω του ίδιου του διεθνούς Ουκρανού αμυντικού της Ντιναμό Κιέβου, ο οποίος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στον Δικέφαλο του Βορρά αφού τα έχει βρει σε όλα με τους Θεσσαλονικείς. Τι απομένει; Μονάχα το «ΟΚ» από την Ντιναμό η οποία είναι το μοναδικό «αγκάθι» στην υπόθεση.

Τι ακριβώς ισχύει: Οι διαπραγματεύσεις είχαν ξεκινήσει από τις αρχές του μήνα, όπως to10.gr είχε αποκαλύψει. Όταν έκλεισε οριστικά η υπόθεση «Ροντρίγκο Μολέδο» και… ολοκληρώθηκε το κάζο του Μίχελ να πείσει τον άσο του Παναθηναϊκού εντατικοποιήθηκαν, και πλέον επτά ημέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου βγήκε λευκός καπνός…

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο 30χρονος στόπερ θα γυρίσει στο Κίεβο στις 27 του μήνα και την επόμενη ημέρα (28/01) έχει ραντεβού με τον Πρόεδρο του συλλόγου Ιγκόρ Σούρκις. Στόχος της συνάντησης; Να εξασφαλίσει το «ΟΚ» της ομάδας, αφού ο ίδιος τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ ακόμα και για αγορά από τώρα!

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ήδη έχει αρνηθεί την ανανέωσή του. Όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να χάσει χρόνο, ο δρόμος του φέτος, γράφει «πρωτάθλημα». Ως εκ τούτου πιέζει (έχοντας στο πλευρό του και τον παίκτη που επιθυμεί διακαώς να φορέσει τα ασπρόμαυρα) για να ολοκληρωθεί, στην παρούσα μεταγραφική περίοδο, η αγορά.

Η Ντιναμό Κιέβου από πλευράς της αξιώνει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη. Οι ασπρόμαυροι δίνουν 1 εκατ. συν μπόνους επίτευξης στόχων (πρωτάθλημα, έξοδος στο Champions League). Οι συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπουν του ΠΑΟΚ που τρέχουν την υπόθεση και τον ίδιο τον παίκτη έχουν «γεννήσει» μια συμφωνία η οποία προβλέπει 1,7 – 1,8 εκατομμύρια συν μπόνους. Το τελικό ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια.

Προβλέπεται, μάλιστα, να ισχύσει το ρωσικό σύστημα σχετικά με τα μπόνους ανά συμμετοχή και νίκη. Αν ο Χατσερίντι στο προγραμματισμένο ραντεβού με τον Σούρκις δεν πείσει τους Ουκρανούς να δώσουν το πολυπόθητο «ΟΚ», τότε ο ΠΑΟΚ θα προσφέρει 1 εκατομμύριο στον παίκτη προκειμένου να δεσμευτεί από τώρα με τους Θεσσαλονικείς και η μεταγραφή θα υλοποιηθεί εν τέλει το προσεχές καλοκαίρι όταν ο παίκτης ελεύθερος πια θα μπορεί να καθορίσει μόνος του το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ