«Ο Μανωλάς προτάθηκε και στη Ρεάλ Μαδρίτης»

«Ο Μανωλάς προτάθηκε και στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο εκπρόσωπος του Κώστα Μανωλά φέρεται να έχει προτείνει τον Έλληνα αμυντικό όχι μόνο στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κώστας Μανωλάς δεν έχει προταθεί μόνο στην Μπαρτσελόνα, όπως διέρρευσε την Τρίτη (19/06), αλλά και στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιταλική Corriere dello Sport. Εκπρόσωπος του Έλληνα αμυντικού, ο οποίος παράλληλα βρίσκεται σε σχετική συνεννόηση με τη Ρόμα, φέρεται να έχει προτείνει τον 27χρονο στις δύο ισπανικές ομάδες.

Οι «γίγαντες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, αν και η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει κλείσει ήδη τον Κλεμέν Λενγκλέ. Ο Μανωλάς αποτελεί ενδιαφέρουσα περίπτωση, λόγω της δελεαστικής τιμής του, αφού τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η ρήτρα αποδέσμευσης του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού ανέρχεται στα 36.000.000 ευρώ. Επομένως, δεν αποκλείεται να τις δούμε να κινούνται για την απόκτησή του, έστω και χωρίς να μπορούν να του εγγυηθούν φανέλα βασικού.

Ο Μανωλάς πραγματοποίησε 40 εμφανίσεις και πέτυχε 4 γκολ την περασμένη σεζόν με τη Ρόμα, ενώ με τέρμα δικό του η ιταλική ομάδα εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Champions League, αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ