Λενγκλέ, η πρώτη μεταγραφή της Μπαρτσελόνα

Λενγκλέ, η πρώτη μεταγραφή της Μπαρτσελόνα

Ο Κλεμέν Λενγκλέ πρόκειται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της Μπαρτσελόνα κατά τη θερινή περίοδο, αφού οι Καταλανοί θα καλύψουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του συμβολαίου του.

Ο Κλεμέν Λενγκλέ θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της Μπαρτσελόνα κατά τη θερινή περίοδο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sport.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει ρήτρα αποδέσμευσης 35.000.000 ευρώ στο συμβόλαιό του με τη Σεβίλλη και οι «μπλαουγκράνα» έχουν αποφασίσει να καλύψουν αυτό το ποσό. Η συμφωνία είναι δεδομένη και με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς.

Αρχικά, ο 23χρονος θα υπολογίζεται ως τρίτος στόπερ από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, πίσω από τους Ζεράρ Πικέ και Σαμουέλ Ουμτιτί. Όσον αφορά στις μεταγραφές που θα ακολουθήσουν για την Μπαρτσελόνα, το ίδιο ρεπορτάζ κάνει λόγο για τουλάχιστον έναν μέσο και έναν επιθετικό μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Λενγκλέ πραγματοποίησε συνολικά 54 εμφανίσεις και πέτυχε 4 γκολ με τη φανέλα της Σεβίλλης τη φετινή σεζόν, ενώ αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ