Ίντερ : Οι τέσσερις καλοκαιρινές μεταγγραφές των «νερατζούρι»

Ίντερ : Οι τέσσερις καλοκαιρινές μεταγγραφές των «νερατζούρι»

Η Ίντερ βρίσκεται μέσα στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League και εφόσον πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θα θέσει σε εφαρμογή το καλοκαιρινό μετεγγραφικό της πλάνο. Διαβάστε τους τέσσερις βασικούς της στόχους.

Το ημερολόγιο έγραφε 13 Μαρτίου του 2012. Τότε, ήταν η τελευταία ημέρα που η Ίντερ έδωσε αγώνα για το Champions League. Το γκολ του πρώην επιθετικού του Λεβαδειακού, Μπραντάο, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων της ρεβάνς, ήταν καταδικαστικό για τους Ιταλούς του Κλαούντιο Ρανιέρι, με την Μαρσέιγ του Ντιντιέ Ντεσάν να πανηγυρίζει μέσα στο Τζουσέπε Μεάτσα την πρόκριση στους 8.

Φέτος, μετά από έξι χρόνια απουσίας, η Ίντερ φαντάζει ικανή για να επιστρέφει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, έχοντας 55 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Λάτσιο και τέσσερις λιγότερους από την τρίτη Ρόμα, με τις Γιουβέντους και Νάπολι να έχουν ξεφύγει και να παλεύουν ουσιαστικά για τον τίτλο.

Με την ομάδα να διεκδικεί λοιπό την είσοδό της στο Champions League, οι διοικούντες έχουν καταστρώνει ένα μετεγγραφικό πλάνο το οποίο περιλαμβάνει συγκεκριμένα ονόματα ποδοσφαιριστών και το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή σε περίπτωση που εξασφαλιστεί το «εισιτήριο» για τα… αστέρια. Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport, πρόκειται για τους Στέφαν ντε Φράι, Λαουτάρο Μαρτίνες, Κέβιν Στρούτμαν και Ντομενικό Κρισίτο.

Ο πρώτος, όπως διαβάστε και νωρίτερα, μένει ελεύθερος από την Λάτσιο, με τις δύο πλευρές να έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές. Ο δεύτερος (20 ετών, Αργεντινός επιθετικός της Ρασίνγκ Κλαμπ) αποτελεί εδώ και καιρό στόχο, με το ενδιαφέρον των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπορούσια Ντόρτμουντ, να μην μοιάζει ικανό τη δεδομένη στιγμή να χαλάσει το deal.

https://www.youtube.com/watch?v=62EgSAdP_uc

Για τον τρίτο (28 ετών, Ολλανδός χαφ), όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι «νερατζούρι» θα προτείνουν στη Ρόμα ένα χρηματικό ποσό συν τα δικαιώματα ενός εκ των Μαρσέλο Μπρόζοβιτς ή Ζοάο Μάριο. Όσο για τον τέταρτο; Μετά από επτά χρόνια στην παγωμένη Αγία Πετρούπολη, ο διεθνής 31χρονος αριστερός μπακ θέλει να επαναπατριστεί και αποτελεί βασική επιλογή για το άκρο της άμυνας.

Θυμίζουμε, τέλος, πως σε περίπτωση που η Ίντερ εξασφαλίσει την παρουσία της στο Champions League της επόμενης περιόδου, τότε θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ραφίνια, η οποία ανέρχεται στα 35.000.000 ευρώ. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε τον Γενάρη ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα και παρότι δεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του (επτά συμμετοχές, μια ασίστ), η συμφωνία είναι… συμφωνία και θα πρέπει να τηρηθεί.

To «τσαφ» του Ραφίνια κόντρα στην Σαμπντόρια

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ