Eπίσημο : Ανακοίνωσε Ραφίνια η Ίντερ

Eπίσημο : Ανακοίνωσε Ραφίνια η Ίντερ

Την απόκτηση του Ραφίνια από την Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε η Ίντερ, με τον Βραζιλιάνο χαφ να αποτελεί το δεύτερο χειμερινό απόκτημα για τους Νερατζούρι.

Επιμένει λατινοαμερικάνικα, επιμένει… δανεικά η Ίντερ, η οποία ολοκλήρωσε τη δεύτερη (μετά από το δανεισμό του 28χρονου Αργεντινού κεντρικού αμυντικού Λισάντρο Λόπεζ από την Μπενφίκα) χειμερινή της μετεγγραφή. Οι Νερατζούρι, ανακοίνωσαν τον εξάμηνο δανεισμό του Ραφίνια από την Μπαρτσελόνα, με τον Βραζιλιάνο να μετακομίζει στο Μιλάνο προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και να (προσπαθήσει να) κρατήσει ζωντανό το όνειρό του για παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ταξίδεψε χθες (21/1) στην «πρωτεύουσα της μόδας» και σήμερα (22/1) υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας εν συνεχεία το νέο του συμβόλαιο. Στο συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων προβλέπεται οψιόν ύψους 35.000.000 ευρώ, τα οποία μπορεί να φθάσουν τα 38 βάσει των μπόνους που έχουν προβλεφθεί.

Θυμίζουμε πως ο Ραφίνια είχε τραυματιστεί στον έσω μηνίσκο του δεξιού του γονάτου στον εκτός έδρας αγώνα με την Γρανάδα στις 2 Απριλίου, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, συνέχισε όμως να νιώθει ενοχλήσεις και έκανε νέα επέμβαση στις αρχές του Οκτώβρη. Εδώ και λίγες μέρες προπονούνταν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ αγωνίστηκε για ένα τέταρτο στον αγώνα Κυπέλλου με την Εσπανιόλ, επιστρέφοντας στη δράση μετά από 290 ολόκληρες μέρες.

https://twitter.com/Inter/status/955507857381670912

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ