Τότεναμ : Παντού πρώτος ο Κέιν

Τότεναμ : Παντού πρώτος ο Κέιν

O Χάρι Κέιν με τα τρία γκολ που σημείωσε στο εντός έδρας ματς της Τότεναμ με τη Σαουθάμπτον δεν ξεπέρασε μόνο τους Άλαν Σίρερ και Λιονέλ Μέσι, αλλά, πολλούς ακόμη.

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο έσπασε ο Χάρι Κέιν στο εντός έδρας παιχνίδι της Τότεναμ με τη Σαουθάμπτον.

Ο Άγγλος φορ δεν κατάφερε να ξεπεράσει μόνο τους Άλαν Σίρερ και Λιονέλ Μέσι, με τα τρία γκολ που σημείωσε, αλλά αρκετούς ακόμη.

Πιο αναλυτικά ο στράικερ της ομάδας του Λονδίνου έγινε ο πρώτος που κατάφερε να φτάσει τα έξι χατ- τρικ μέσα σ’ ένα ημερολογιακό έτος, κάτι που δεν είχε κάνει κανένας άλλος επιθετικός όλα αυτά τα χρόνια στη Premier League.

Τους «τάισε» σκόνη ο Κέιν

Μάλιστα, μέσα στο 2017 κανένα άλλο «μεγάλο» όνομα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το ένα χατ- τρικ με τους Σέρχιο Αγκουέρο, Γουέιν Ρούνεϊ, Ρομέλου Λουκάκου και Άλβαρο Μοράτα να βλέπουν την πλάτη του Κέιν.

Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε τρεις φορές απέναντι στις: Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον, Στόουκ, Λίβερπουλ, Χαλ, Μπέρνλεϊ και Σαουθάμπτον.

 Στη λίστα των εκλεκτών 
Ωστόσο, ο Χάρι Κέιν δεν είναι ο μοναδικός που έχει σημειώσει χατ- τρικ ανήμερα της Boxing Day, αφού κάτι παρόμοιο έχουν κάνει και οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Τιερί Ανρί (2000), Κέβιν Φίλιπς (2000), Ρόμπι Φάουλερ (2001), Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (2011), Γκάρεθ Μπέιλ (2012).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ